Pretraži

MERKUR ULAZI U ZNAK RAKA: Tera nas da se prisećamo prošlosti, a evo kada će biti retrogradan!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Merkur u Raku je prilično podložan emocijama. Misli i osećanja su sada u sinergiji. Pitanje koje nam ovaj Merkur upućuje je – šta osećaš u vezi određene situacije li osobe?

On nam može izoštriti intuiciju koja će u narednom periodu biti naš vodič kroz životne okolnosti, piše astrolog Julijana Oremović.

Okreće nas prema domu, pitanjima vezanim uz stanovanje, roditeljsku ulogu, odnose sa roditeljima, decu.Sada je dobro upotrebiti maštovitost i kreativnost. Izraziti se kroz pisanje. Više čitati, a svakako manje razmišljati, naročito ako nas misaoni procesi ne vode prema rešenju.

Sentimentalniji smo, češće se prisećamo osoba i situacija iz daleke prošlosti, čak i detinjstva.

Reči će osećajno motivisati, ali i raniti. Poruke koje dobijamo od drugih mogu biti romantične i nežne, ali i majčinski ohrabrujuće.

Kada smo ljuti, tada zaćutimo. Ovaj Merkur nije sklon svađama i prepirkama, kada mu je nešto neprijatno, povlači se iz interakcije.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Povezivanje sa drugima ide kroz razgovor o osećajima, spremniji smo deliti misli koje su lične prirode. Otkrićemo zato nam je teško, šta nas boli, zbog čega smo zabrinuti ili tužni, a takvi razgovori mogu imati lekoviti učinak. Pretočite svoja osećanja kroz reči, ako ne kroz razgovor sa dragim ljudima, barem kroz pisanje. Vodite dnevnik.

Sa osobama sa kojima smo povezani, možemo i intuitivno komunicirati. Padne nam napamet određena osoba, a potom shvatimo da i ona razmišlja o nama.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro