Pretraži

MERKUR ULAZI U OVNA: Ovih 5 astro znakova čeka srećan i uspešan period do 27. aprila!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Tokom nekoliko prethodnih meseci bili smo pod uticajem retrogradnog Merkura. Fokusirali smo se na intuiciju, sentimentalnost i pojačana osećanja, a sada Merkur u Ovnu donosi vladavinu razuma, piše Lovesensa.

Svi koji poslušaju glas svog uma, ostvariće određen uspeh i pomak na životnom putu.

Evo kojim znakovima Merkur u Ovnu donosi uspešan i srećan period:OVAN

Svakoj situaciji pristupate logikom i praktičnošću, što je daleko od vaše uobičajene strastvene vibracije. Umesto da impulsivno odgovarate drugima, strpljivi ste i dobro birate prave reči. Pojačano razumevanje štedi vašu energiju i može učiniti da popravite ranije probleme u emotivnim odnosima.

RAK

Sada je period kada preuzimate dve ključne uloge u svom profesionalnom životu. Očekuju vas važni planovi i početak velikog projekta. Iako ćete biti suviše zauzeti, ovo može ukazati na vaše značajne sposobnosti i uticati na polje uspeha. Iskoristite ovo vreme da ponovo poboljšate karijeru.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Radoznali ste i željni znanja. Želite da učite, otkrivate i popravite mnoge stvari i situacije – naročito nepravdu. Ne oslanjajte se na tuđe mišljenje, već pratite svoje želje i ambicije na poslovnom planu. Uspećete da otkrijete mnoge tajne koje će vam doneti korist.

ŠKORPIJA

Ispunjavate sa lakoćom svaki zadatak koji je pred vama – bez obzira da li su u pitanju ljubav ili posao. Pritisak i stres pretvarate u ambiciju i želju za uspehom. Vežbe disanja i vera u sebe donose dodatni mir.

RIBE

Vaš um je usmeren na materijalni svet i omogućava da pronađete udobnost u senzualnim aktivnostima. Prigrlite život i pronađite vreme za lično zadovoljstvo u toku dana. Odustajete od preterane samokritike i sa sobom gradite nežniji i lepši odnos. Ispunjavajte svojim čulima želje i pravite lepe planove. Napokon uspevate da kontrolišete stres. Raspoloženje je u porastu.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro