Pretraži

MERKUR JE U BIKU: Tvrdoglavost je naglašena, kao i nesklonost kompromisu!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Dok je Merkur u Ovnu bio brz, aktivan i energičan, ovaj Merkur poprima značaj Bika kojem treba vremena da razmisli, procesuira i tek potom izgovori, piše astrolog Julijana Oremović.

Vrlo je razuman, praktičan, racionalan, potrebno je sada svoje stavove potkrepiti dokazima, konkretnim primerima.

Reci ono što jest i budi uverljiv.

Cenim zdrav razum.

Nemoj mi govoriti o onome što je bilo ili onome što će biti, razgovarajmo o onome što je sada.

Ne verujem dok ne vidim.

Komunikacija postaje sporija i opreznija. Treba stati iza onog što govorimo i potkrepiti to i delima. Reči bez dela nemaju težinu, pa ni značaj. Budite strpljivi u čekanju odgovora na postavljena pitanja.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Više smo usmjereni na novac, egzistenciju, hranu i materijalnu stranu života. Misli nam idu u tom smeru. Češće razgovaramo o tim temama, delujemo u tom smeru, donosimo neke odluke.

Nekad će biti teško uveriti druge u ispravnost ili istinitost stavova. Tvrdoglavost je naglašena, kao i nesklonost kompromisu. Ne ulazite u rasprave s osobama koje nisu spremne na dogovor i suradnju. To bi sada moglo biti uzaludna potrošnja energije.

Postoji potreba za odlaskom u prirodu, više se bavimo negovanjem bilja, prirodnim napicima, vrtom.

Pripazite na vrat, grlo, neka vam hrana ne bude uteha.

Danas i sutra (27. i 28.4.) biće u izazovnom aspektu sa Saturnom što može prouzrokovati neke blokade u ispunjenju ciljeva. Naći ćemo se pred jednim problemom koji nam izaziva osećaj težine, a koji je sada dobro rešiti. To mogu biti finansijski problemi, svađa s bliskom osobom, ponavljanje nerešene situacije iz prošlosti ili kritike koje dolaze od strane autoriteta, starijih osoba.

Dobro je ovih dana posmatrati svoje misli. Ne pletite u svom umu negativne scenarije. On nam nekad otežava napredovanje prema cilju jer smo puni strahova i nepoverenja koji upravo dolaze iz njegove ‘kuhinje’.

Ne držite se onih opcija koje vam štete. Uputite konstruktivnu kritiku na račun osobe koja vas svojim ponašanjem ugrožava. Udaljite se od ljudi koji vam kradu energiju svojim samosažaljevanjem. Sebičnost i škrtost nas takođe mogu uznemiriti.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro