Pretraži

Merkur je prešao u moćnog Jarca: Donosi velike promene na emotivnom planu, ova tri znaka očekuje ogromna sreća

Astro
0
Foto: ZODIAC / Alamy / Alamy / Profimedia

Merkur u Jarcu donosi velike promene na emotivnom planu.

Protekli period je bio pun pritisaka, stagnacije i težine po mnogim pitanjima i sve se to odražavalo i na partnerske odnose. Merkur u Jarcu donosi velike promene na emotivnom planu, naročito ako ste rođeni u znaku Bika, Jarca ili Riba.

Naredni period možda neće odmah doneti rešavanje svega što vas muči, ali ćete svakako vi biti u boljem raspoloženju.

Slede vam nešto bolji i opušteniji dani. Ova tri znaka će imati veliki benefit od tranzita Merkura kroz znak Jarca:

Jarac

Emotivni odnosi u narednom mogu biti vrlo zanimljivi i doneti vam vrlo strastvene momente sa osobom koju volite. Oni koji su slobodni imaju vrlo zanimljive trenutke sa osobama suprotnog pola. Ima tu više potencijalnih „kandidata“ i onih koji vam mogu zapasti za oko, a i vi njima. Neke strasti mogu proključati, neke se emocije mogu probuditi.

Riba

Kako je bilo u prethodnom periodu – sada će vam biti super. Bukvalno najkomplikovaniji period u ovoj godini ste ostavili iza sebe i sada možete lagano napred sa voljenom osobom. Provodite što više vremena zajedno, smejte se, uživajte. Doduše, imaćete vi još uvek u svojoj glavi milion i jedno neodgovoreno pitanje, mučiće vas neke situacije a nećete moći da sa voljenom osobom popričate o tome, ali to će, bar za sada morati da ostane nerešeno. Posao, prijatelji, društvene mreže, bliža okolina – sva će ova mesta slobodnim Ribama davati šansu da upoznaju nekog novog i interesantnog.

Foto: Ailike Creative / Panthermedia / Profimedia

Bik

Bikovi ulaze u dane koji im donose dobru energiju, živost, ponovnu zaljubljenost prvenstveno u sebe, a onda i u partnera. Zaboravite ono što je bilo i sada se okrenite provodu, uživanciji, osmehu, društvu, putovanjima a prvenstveno – okrenite se zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom koje će sada funkcionisati mnogo bolje! Ukoliko ste usamljeni – evo vama tokom ove sedmice „strujnog udara“ od strane Urana – neko nov i neobičan koga upoznajete preko prijatelja, izlazaka, društvenih aktivnosti i mreža. Biće interesantno, prenosi Informer.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Astro