Pretraži

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA APRILA: Lavovi, ljubav vam je sve bliže! Vage, otvorićete dušu!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

U romantičnim temama bićete skloni gledanju ispod površine. Uspećete da dokučite nešto što dosad nije bilo vidljivo. Oslanjujući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi, piše Ehoroskop.

BIK

Vaši emotivni odnosi nastavljaju da se razvijaju dobro, a vi u njima delujete sigurno i zrelo. Nije loše. Oni koji su još sami nastaviće sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvatati čak i iznad očekivanja.BLIZANCI

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate biti srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

RAK

Vaš ljubavni život ovih dana imaće novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete izuzetno maštoviti. Uspećete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Izgledan je vrlo lep provod u društvu osobe koju volite. Mnogim samcima će se činiti kao da im je ljubav sve bliže i bliže. Na neki način i biće u pravu.

DEVICA

Najbolje ćete se osećati kod kuće. Oni u vezama povući će se sa voljenom osobom u svoja četiri zida. Oni koji još traže srodnu dušu neće se osećati loše zbog samoće.

VAGA

Najbolje ćete se osećati u svom svetu koji sami stvorite uz pomoć mašte. Sve ostalo biće uglavnom frustrirajuće. Neki će ipak napokon otvoriti dušu i priznati šta osećaju. Možda neće biti idealni uslovi za to, ali iskrenost će se kasnije pokazati kao dobra.

ŠKORPIJA

Zaključićete da vaše samopouzdanje nije toliko važno koliko je važno da volite, pa kud puklo da puklo. Zato ćete završiti jednu staru priču koja ima veze sa porodicom. Vaša veza razvijaće se potom dobro.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Više nećete očekivati bajku, ali osnovni nivo civilizovanog ophođenja nešto je što bi bilo pošteno za obe strane. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to važno, da li zbog istine ili zbog brige oko toga šta će drugi reći. Razmislite o tome.

JARAC

Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi se mogli da budu na iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Zbrka koja će možda nastati, pojaviće se na nivou komunikacije. Zato bolje ćutite i jednostavno pokažite ljubav.

VODOLIJA

Pojačana je erotska energija, ali pazite da strasti ne pokvare vaš unutrašnji mir. Odnos sa partnerom postaje rizičan zbog ljubomore.

RIBE

Oni koji su bili na pragu zaljubljivanja ovih dana će konačno shvatiti da vole i krenuće otvorenije u tom pravcu. Pritom će u svakom trenutku održavati prijateljski stav prema drugoj strani i odoleće iskušenju nametanja svoje volje.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro