Pretraži

Lavovi stalno nešto glume, ali imaju najveće srce od svih horoskopskih znakova! Evo i zašto

Astro
0
Photo: pixabay.com

Sede dva druga u jednom poznatom kafiću, piju pivo, razgovaraju i očijukaju s devojkama. Prvi drug zadivljeno, skoro bez daha, sluša i posmatra svog prijatelja, koji sija u centru pažnje, prepričavajući događaje u kojima je, naravno, on bio glavni akter.

——————– Sponsored ——————–

Gestikulacija, govor, intonacija… sve je savršeno, kao da je u pitanju predstava. Pošto je dobio dovoljno pažnje, zadovoljan, još više počinje da glumata, začinjavajući priču bezazlenim lažima, da još više zablista u ulozi glavnog glumca, filma koji prepričava.

Kada ga je sagovornik prekinuo ne bi li ispričao svoju dogodovštinu, ovaj je pozvao konobara, insistirajući da on plati račun i u stilu holivudske zvezde napustio lokal. To je kralj grada, čovek rođen u znaku Lava.

Predstava života, večita gluma, maštarije koje neprestano kolaju u njihovim umovima, umišljanje i prejaka želja za dokazivanjem. Glavni glumac u sopstvenoj drami, čovek sa Suncem u Lavu.

Lavovi su ljudi koji veruju da je svet nastao ne bi li se oni rodili, gde su svi u njihovoj službi, gde se sve vrti oko njih, gde su oni centar svačije pažnje, uvek predmet interesovanja, pa čak i skandal majstori.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Svaki Lav svoju dušu hrani prejakim egom. Oni su uvek na sceni i tu ostaju po svaku cenu, pa čak i kada su duboko nesrećni u toj ulozi. Mnogi Lavovi će vam verovatno reći da sve ovo nije tačno, ali ne postoji nijedan pripadnik ovog znaka koji je skroman i koji bi se odrekao pažnje, glađenja po glavi ili aplauza.

Postoje oni glumci koji su u ulozi mirnog i povučenog Lava, ali, opet, samo ako je ta uloga glavna. Ovo je znak koji ne voli da boravi u prirodi, osim ako nije neki spektakl ili sportski događaj.

Oni iskonski traže svetlost u vidu miliona lampica kazina, reflektora na stadionu, zlatnih i mermernih površina i svega onoga što ih podseća na njihovu zvezdu, koja u vreme kada se oni rađaju najjače sija na nebu, Sunca.

Lavovi su strastveni, vreli, topli, dobrodušni, uvek spremni da pomognu, često tvrdoglavi, uporni samo ako se dokazuju, a jako nezgodni kad im se neko suprotstavi. Kada ih neko napada, Lavovi teže da ga postave na mesto koje zaslužuje, odnosno na ono mesto koje oni misle da zaslužuje, a koje je obično tri lestvice ispod njih.Bolesno brane svoje stavove i želje, ne uzimajući nikad u obzir tuđe prohteve i stremljenja. Umeju da budu jako sebični i beskompromisni.

Položaj Sunca u ovom znaku, daje pretoplo srce, pa kada vole, zaista vole najjače od svih znakova.

Muškarac u ovom znaku je pravi šarmer. Kada se zaljubi, ne prihvata odbijanje i u stanju je da zadivi svoju izabranicu kao u filmovima. Zvaće je svaki čas, čak i kada ona to ne želi, jer smatra da ona zaslužuje da bude počastvovana njegovim prisustvom.

Poklanja najskuplje poklone – zlato, dijamante, brendirane stvari… ništa ispod toga, ma kakvog finansijskog statusa bio.

Kada osvoji svoju ljubav, otkriva se i druga strana medalje. Budući da su u stanju da vole snažno i da se vežu jako brzo, postaju nesnosno posesivni. Ako samo na momenat izgubi pažnju, počinje da proganja, ljut i besan, u novoj ulozi tiranina. Sreća pa ta uloga ne traje dugo, jer ga brzo prođe.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Ako nađe osobu koja će da mu popušta, ona pored Lava postaje kraljica koju postavlja na pijedestal i svu svoju svetlost reflektuje na nju, baš kao što Sunce reflektuje svoju svetlost na Mesec.

Znak koji je veran porodici, ženi i deci. Često se dešava da svi oko njega budu srećni, osim njega samog.

Žena rođena u ovom znaku je holivudska dama, sa stilom i prejakom energijom. Uvek je doterana, sa ponekim šljaštećim detaljem i obavezno savršenom frizurom (grivom), koja je njihov zaštitni znak.

Zaljubljuje se u muškarce koji joj laskaju i dive joj se, a ostaje sa onim koji može da priušti njoj i Lavićima sve udobnosti ovog života. Kao majka je pravedna, trudi se da svoje potomke nauči borbenosti i odgaji ih tako da budu jaki. Voli da sija sa svojim porodom, pa često svoju decu oblači u skupu (fensi) garderobu.

Požrtvovana je i odana svojoj deci i mužu, kojeg neizmerno voli i poštuje. Ali uprkos tome, voli da mu s vremena na vreme natrlja nos, čisto da ne zaboravi koliko ona vredi. To je žena koja ume i može sve – vladar svog doma, savršena ljubavnica.

Sunce je Lavovima podarilo ljubav, raskoš, sreću i mnoge svetle trenutke. Sve što rade rade srcem jer to su jaki ljudi, koji vole time i da se pohvale.

Ovaj znak simbolizuje kraljeve, glumce, pevače, scenu, sreću, raskoš, ljubav, sport, decu… i sve ono što radimo srcem.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro