Pretraži

KRATKI LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. APRILA DO 30. APRILA: Rakovi, sve će se srediti! Lavovi, ovo je prilika da poboljšate bliskost!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Da li vam partner poklanja onoliko ljubavi i pažnje koliko zaslužujete? Ako postoje stvari koje vam smetaju u odnosu, onda budite otvoreni i kažite šta je ono što želite da promenite. Moguće je otvaranje nekih starih emotivnih rana.

Srećan kristal za vaš ljubavni život je karnelijan.

BIK

U ljubavi neće baš sve ići po planu, ali važno je da pronađete emotivni balans. Najvažnije je da se u ovim danima posvetite sebi i uspostavite unutrašnji mir. Ljubav prema sebi je moćan pokretač svih dobrih promena.

Vaš srećan kristal u ovom periodu je ametist.

BLIZANCI

Vreme je da prekinete niti emocija koje vas vezuju za pošlost. Otpustite stare vezanosti i emocionalne dileme, a otvorite put ljubavi za neka nova uzbuđenja. Slobodni Blizanci imaju šansu da upoznaju nekog novog i interesantnog.

Kristal ljubavi za Blizance je ljubičasti lepidolit.

RAK

Očekuju vas brojne turbulencije, ali važno je da ostanete prizemni u ovom trenutku. Verujte da će se pre ili kasnije sve srediti i da vas očekuju bolji dani. Iz negativnih iskustava naučite lekcije, a sve loše uspomene ostavite iza sebe.

Vaš kristal je ružičasti kvarc.

LAV

Stvari bi mogle da se odvijaju bolje nego što ste očekivali. Moguće su male nesuglasice između partnera, ali sve ćete uspetid a rešite i jednom zauvek zatvorite neke teme. Sada je prilika da poboljšate bliskost – iskoristite je!

Vaš ljubavni kristal je tigrovo oko.

DEVICA

Očekuje vas puno promena na ljubavnom planu, ali ako se prilagodite toku, one vam mogu doneti i nešto lepo. Slobodne Device treba da otpuste prtljag iz prošlosti i otvore srce za nešto novo i lepo.

Vaš moćni kristal za ljubav u drugoj polovini aprila je fluorit.

VAGA

Krajem aprila Univerzum je za vas pripremio mnoge susrete, a jedan od njih može biti ključan za ljubavni život. Družite se, zabavljajte i uživajte u prolećnim romantičnim varnicama.

Kao i za Device, vaš kristal ljubavi je fluorit.

ŠKORPIJA

Imate skladan odnos sa partnerom, a zajedničke aktivnosti pomažu da se još viđe zbližite. Sada je trenutak da se oslobodite svih ograničenja i zajedno uradite nešto novo, ludo i veliko. Povežite se sa svojim patnerom na dubljem nivou.

Vaš ljubavni kristal je žad koji simbolizuje toplinu, sreću i harmoniju.

STRELAC

Usamljeni Strelčevi možda imaju sumnju u ljubav zbog prethondih loših iskustava. Sada je pravi trenutak da se oslobodite, izađete iz senke i ponovo budete spremni da volite i da vas neko voli. Ako ste u vezi, ne zanemarujte partnerova osećanja. Potrebna mu je vaša podrška.

Srećan kristal za Strelčeve je tigrovo oko.

JARAC

Potrebno vam je da se osamite i razmislite o svojim mislima i osećanjima. Otvoreno razgovarajte sa partnerom o svojim potrebama. Ovo je vreme kada sami morate pronaći put do emotivnog i mentalnog blagostanja.

Vaš kristal je moćni ametist.

VODOLIJA

Ponekad lažni temelj treba da se sruši kako biste mogli istinski početi ispočetka. Iako niste u skladu sa trenutnim promenama, iz mnogih izazovnih situacija izaćićete jači i pronaći način da ponovo prigrlite ljubav.

Kristal ljubavi za vas je labradorit.

RIBE

Da li dopuštate svojim strahovima da vas pobede? Ono što Univerzum želi da trenutno znate jeste da sve dolazi u pravo vreme, baš kada treba. Verujte u sjajn proces života.

Vaš moćni kristal ljubavi je haulit.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro