Pretraži

ISPUNJAVA SKRIVENE ŽELJE: Evo kako će Venera u Raku uticati na vaš horoskopski znak!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Iskoristite ovaj period za sebe i za ostvarenje svojih maštanja. Venera u Raku traje od 2.06. do 27.06. Venera u Raku čezne za kućicom na selu. Dvorište je mirisno-cvetna kupka šarenih boja – od nežno roze do zagasito ljubičastih latica u kojima se kupa njen blaženi pogled. Pogled ne odvaja ni od razigrane dece, koja se spremaju na veličanstveni nedeljni ručak. Sve to u mislima miriše na sveže mleko i  pečeni hleb,  odzvanja dečji smeh a ona srećno briše ruke o kecelju i setno gleda na slike koje je brižljivo, godinama kačila po zidovima svog doma, slike njenih najdražih predaka.

Kako će Venera u Raku uticati na vaš horoskopski znak i šta vam donosi, otkriva profesionalni astrolog Nataša Panić, a piše Mogujatosama.rs

Ako osećate setu, ako vam golica sećanje, u ove proletne, sve toplije dane, miris trave  na  bosonoga trčkaranja po prirodi vašeg detinjstva, znajte da vas Venera u Raku sustiže. Priroda majka se budi. Budi se majčinski instinkt u nama. Potreba za davanjem. Darovanjem. Brižnožću i saosećajem prema drugima. Budi se želja za okupljanjem, zajedničkim ručkovima, začinjena smehom, obzirnošću, pažnjom i ljubavlju. Osećaj koji smo imali kao deca, kad smo dolazili u sigurni dom,  u toplom  sigurnom maminom zagrljaju, zagrljaju koji jedino može da prenese ono što se vekovima prenosi sa majke na dete – ljubav. 

Ljubav se nasledjuje. Ono što smo u porodici imali kao običaj, ostaje u nama kao nasušna potreba koja nas ispunjava. Ulaskom ove Venere u porodični, emotivni, ženski vodeni znak Raka, kreće vreme takvih potreba, sećanja, buđenja nežnosti i brige za decu, druge ljude i pojačana potreba da budemo sa našim najbližim. Ovih dana bliže smo duši.I dok ova devojka – majka, prirodnih oblina i zanosnih kukova šeta kroz junske dane sa korpom svežeg voća i mirišljavih kolača, na početku svog, doduše kratkog i relativno brzog puta kroz ovaj znak, nailazi na oduševljenog Jupitera ( 4.6) koji joj pruža maksimalnu podršku kroz srećne trenutke i unutrašnje zadovoljstvo u bilo čemu što bude radila. Najlepši aspekt koji se može desiti, upravo se dešava ovih dana. Jupiter sve uveličava, odobrava, uvija u tajnu, sreću, uživanje, šta god odabere Venera. I dalje putovanje kroz znaka Raka biće lagano, bez teških aspekata i odnosa. Do 23.6 kad i Sunce ulazi u ovaj topli znak i najavljuje leto i vrele dane, Venera će, jedino, s vremena na vreme, kako Mesec bude prelazio iz znaka u znak, osećati emotivne talase i promene raspoloženja. 12 i 13.6 Mesec će se zagrliti sa njom, jer će on tada na nebu ući u ovaj znak, pa talasi saosećanja, nežnosti ali i suza zbog empatije sa nekim događajem ili pričama drugih može da joj donese izlive preteranih reakcija. Prejake emocije ovih dana mogu da je preplave ali i iznenadni susreti i nenajavljeni gosti i prijatelji iz daleka da je prijatno raspolože ( Venera sekstil Uran, 13.6)

I dok Merkur bude polako usporavao svoj hod unazad ( 21.6), Venera će napraviti lep odnos sa Neptunom, te umetnička inspiracija, zanos, zaljubljenost i impresije će je zaslepiti do te mere da će možda ovih dana imati povećanu potrebu za odmorom pa i zadremati u sred dana. I to je sve u redu, dok pred kraj putovanja  ne naiđe na Plutona, sa kojim će napraviti napet aspekt ( opozicija 24.6). Pluton voli da ruši, da plaši pa i svi snovi i težnje ove dobrodušne Venere mogu biti srušeni, samo jednim njegovim nemim pogledom, a ona se toga najviše plaši. Može se osetiti nemoćnom, nezaštićenom i zaleđenom, jer će i Mesec, njen drugar u pomoći,  biti u znaku Jarca, kao i Pluton na nebu. Dan koji joj može doneti nemir, strah od nestanka, rušenja, prolazi već sutradan, a ona u zaletu, 27.6, uleće u znak Lava, od kada će sve biti drugačije. Tada će ona u glavi već imati drugu sliku, druge misli i mašta će ići ka nečemu što joj budi strasti – Marsu, koji se dugo sprema na njihov vatreni susret, a koji će svi da pamte, vide i osete..ljubavnici koji su se nakon dužeg vremena opet sreli! 

Venera u Raku ispunjava naše najintimnije želje, pa devojke i žene koje žele da postanu majke, imaju velike mogućnosti da im se ta želja i ispuni ovog meseca. Pojačana potreba za sigurnošću, mirnom lukom, domom i srećnim trenucima sa najbliskijim ljudima biće izraženi. Povratak u svoj rodni kraj, odlazak u selo i na jezero, sa decom, braćom i sestrama, biće pun pogodak u vidu odmora za vašu dušu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro