Pretraži

IDEALNO VREME ZA VENČANJE PREMA HOROSKOPU: Evo koliko na brak utiču retrogradni Mars, Venera i Merkur!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Vatra: Ovan, Lav i Strelac

Uopšteno govoreći, vatreni znak će tražiti snažnu, vatrenu energiju oko sebe tokom svadbi, tako da leto ima tendenciju da bude najbolje vreme za njih da se venčaju. Sunce sija i temperature su tople, što odgovara njihovim sunčanim i vatrenim raspoloženjima.

Ovan

Ovom znaku najviše odgovara početak leta, tako da bi jun — možda venčanje na najduži dan u godini tokom letnje kratkodnevnice – odgovarao ovom dinamičnom znaku.

Lav

Srećni Lav može da kombinuje leto ili da se venča kasnije tokom prelaska leta na jesen – te od kraja jula do kraja avgusta. Šta god Lav da odluči sigurno će biti luda zabava, jer ovaj znak uživa u njoj.

Strelac

Strelac može da se opredeli za bilo koje vreme tokom letnjih meseci i da uživa u toplini vatrenog Sunca koje krasi njihovu svadbu. Međutim, pošto su zaljubljenici u putovanja, oni takođe mogu da izaberu da se venčaju tokom zime kako bi mogli da pobegnu na egzotičnu lokaciju gde su temperature visoke.

Zemlja: Bik, Devica i Jarac

Proleće i jesen su najbolje vreme za venčanje ovih znakova. Svaka vrsta venčanja na otvorenom sa Majkom Prirodom kao pozadinom je savršena postavka za zemljane znakove.

Bik

Bik možda više voli proleće, koje je bliže njihovom rođendanskom mesecu. 

Devica i Jarac

Ovim znakovima bi mogla bolje da odgovara jesen, što kasnije tokom jeseni to bolje za Jarca. S tim što oni teže prizemljenju i ravnoteži, te im prolećne i jesenje ravnodnevnice – koje obeležavaju jednake delove danonoćno – savršeno odgovaraju pa su stoga dobrodošle.

Vazduh: Blizanci, Vaga i Vodolija

Ovi znakovi mogu da uživaju u venčanju u bilo koje doba godine, pod uslovom da je puno druženja.

Blizanci

Blizanca može privući svadbena postavka u kojoj mogu maksimalno da se druže i ćaskaju sa svojim gostima tokom nekoliko različitih događaja oko nedelje venčanja ili vikenda.

Vaga

Vaga će se verovatno odlučiti za nešto klasičnije i glamuroznije, a venčanje rane jeseni verovatno bi najviše odgovaralo ovom znaku.

Vodolija

Kao najmanje predvidiv horoskopski znak, šta god da Vodolija uradi verovatno će imati neobičan element u tome – možda povuku goste svog venčanja na eko-avanturističko venčanje, na primer. Nikakva pravila zaista ne važe za ovaj znak (osim da to rade na svoj način).

Voda: Ribe, Rak i Škorpija

Voda je tema za ove znakove, koje god godišnje doba da izaberu.

Rak

Rak će se verovatno najviše osećati kao kod kuće tokom leta, a venčanje pored plaže sa njihovim najbližima i najdražima najviše bi odgovaralo ovom znaku.

Ribe

Ribe će uživati u venčanju u bilo koje doba godine, pod uslovom da je u blizini vode, bio to okean, jezero ili reka. Međutim, venčanje tokom njihove sezone, pred kraj zime, najviše bi im odgovaralo.

Škorpija

Ozbiljnoj Škorpiji bi najviše odgovaralo zimsko venčanje u toku kratkodnevnice i to na najmračniji dan u godini. Misli se na zimsko venčanje u sumrak pored prelepog jezera. Ovaj privatni znak takođe može da uživa u svadbenoj gužvi, a zatim da posle toga slavi sa najmilijima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro