Pretraži

HOROSKOPSKI ZNACI U VOŽNJI: Ovnovi su impulsivni, Vodolije prolaze kroz crveno i voze u pogrešnom smeru!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Oni daveži, na koje svi nalećemo i koji nas iznerviraju jer predugo skreću u desnu traku su Rakovi. Lav je naravno sam. On vlada drumom i svi mi, sa našim malim automobilčićima, tu smo tek da upotpunimo njegov doživljaj vožnje. Svi idemo u njegovom pravcu i Lavu je to skroz gotivno, piše Luftika.rs.

JARAC

Jarčevo strpljenje, učinkovitost i sposobnost planiranja čini ga najboljim vozačem zodijaka. Nisu skloni prebrzim ili impulsivnim promenama traka. Uvek praktičan i realan, Jarac je taj koji sve planira pa i ko će voziti kući nakon žurke.BLIZANCI

Blizanci se dobro nose sa stresom, ali i s različitim stavovima i raspoloženjima drugih ljudi. To se odnosi i na vožnju: Blizanci lako obavljaju više mentalnih zadataka odjednom. Stručno se prilagođavaju promenama u saobraćaju i brzo reaguju kada se dogodi nešto neočekivano.

DEVICA

Devica je opsesivno sklona pravilima i redu, iako to inače može biti naporno, u saobraćaju to može biti prednost. Puno gunđaju na druge vozače. Devica je perfekcionista i ne može ne primetiti ako neko pogreši. Njihova vrhunska savesnost i preciznost daje im pravo na prigovor.

LAV

Lav jednostavno uživa u svojoj kraljevskoj ulozi, on misli da su svi ostali tu kao kraljevska pratnja. Pogledaj samo sve te automobile oko njega, svi idu u istom smeru. Parada s Lavom kao glavnom zvezdom! Srećom, Lav je ljubazan i velikodušan monarh i ljubazno ostavlja svojim ‘podanicima’, tj. saputnicima puno prostora za manevrisanje.

ŠKORPIJA

Škorpije uvek znaju kada je neki potez preopasan i izbeći će ga. Ako Škorpija želi biti na početku kolone, biće tamo, ali retko idu tako daleko da bi nekoga ugrozili.

VAGA

Vage mogu izgledati kao da su lepršave i neozbiljne, ali njihova urođena sposobnost da „pročitaju situaciju“ primenjiva je i u saobraćaju. Vaga oseti probleme koji su pred njom pre nego što se razviju i zna kako da izbegne nered.

RAK

Rak je oprezan i pomalo paranoičan. Međutim, ponekad je previše pažljiv i on je onaj spori vozač koji predugo skreće desno. Čini sve oko sebe nervoznima jer želi da se svi vrate sigurno kući.

VODOLIJA

Vodolija je pre svega inovativna, sa jakom individualnošću. Ima svoja pravila. Srećno će poštovati tuđa pravila sve dok to njoj odgovara. Ako niko ne gleda, Vodolija ne vidi zašto ne bi mogla ići u suprotnom smeru i zanemariti crveno svetlo ako nema gužve. Hej, niko se nije povredio, pa zar to nije velika stvar?

RIBE

Ribe većinu vremena žive u svom emotivnom svetu. To ne znači da ne mogu biti pažljivi na putu, ali emocionalno reaguju na sve oko sebe. Sitnice ih obično lako uznemire. Ribe neće verovati drugim vozačima, ali ne vide znak stop jer su često u suzama.

BIK

Bik je obično miran i metodičan, ali njegova tvrdoglava priroda može se pretvoriti u takmičarsku. Bik je vrlo zaštitnički nastrojen prema svom prostoru, a to uključuje i njegov prostor u traci. Srećom, važniji mu je automobil nego da rizikuje nesreću, pa stane i odmori.

STRELAC

Strelac će možda gledati na putu. Možda će gledati ostale vozače. Možda će biti fasciniran sjajnim žutim kombijem pored sebe. Možda bi gledao u oblak. Je li tu onaj mali bistro? Ups, nešto na putu.

OVAN

Ovan je impulsivan i naporan. Mogao bi postati sjajan vozač trkačkih automobila. Ali tokom normalnog dana moraju se truditi da ostanu pod kontrolom i sete da samo idu do prodavnice, a ne da zapovedaju u nekoj velikoj bici.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro