Pretraži

HOROSKOP ZA VLADAVINU BLIZANACA: Lako ćete se prilagođavati drugima, ali ćete biti nestrpljivi i promenljivi!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovo je period kada vaša elokventnost i komunikacija mogu doći do punog izražaja i preko njih možete mnogo da postignete. I zato je ovo idealan period za pisce, pesnike, izdavače i za sve one koji se bave oglašavanjem i žele da se njihova reč “čuje”. Takođe, povoljan je period za ljude čiji su poslovi vezani za putovanja i komunikaciju, za prevodioce, za trgovce i ljude koji rade u administraciji, za reportere, za medije, novinare i učitelje.Ovaj period ide u prilog učenicima i đacima, jer je povoljan za učenje i polaganje ispita jer je i Merkur takođe u Blizancima u konjunkciji sa Venerom, piše astrolog Milena Marić. Vašu pažnju privlačiće jako mnogo stvari, težićete svestranosti pa možete raditi po dve stvari istovremeno ili dva posla, bićete izrazito radoznali i mnoge stvari brzo vam mogu dosaditi. Lako ćete se prilagođavati drugima, ali ćete biti nestrpljivi i promenljivi. Ovo je period kada ćete mnogo čitati i proučavati, hteti mnogo toga da saznate i da budete o svemu dobro informisani i na vreme. Češće nego inače izalazićete da se nađete sa prijateljima, pa može da padne i neki trač “u poverenju”.

Sunce u Blizancima je u trigonu sa Saturnom u Vodoliji tako da će ionako površne Blizance Saturn uozbiljiti, nametnuti im određene odgovornosti i obaveze i pa će postati ambiciozniji. Dobar je period za trgovinu. Sunce u Blizancima je u kvadratu sa Marsom u Ribama a Merkur u Blizancima je u kvadratu sa Neptunom u Ribama pa još uvek iako su određene mere popustile pazite da vas ne uhvati virus jer ovi aspekti mogu dati i običnu prehladu i probleme sa disajnim organima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Venera je retrogradna pa lako na nekom putu možete upoznati nekoga ili sresti svoju karmičku ljubav a sve krene od obične priče i flerta. Sada se najlakše zavodi rečima jer čujete upravo ono što želite da čujete (Venera u konjunkciji sa Merkurom). Lako možete da se zaljubite i zato dobro proanalizirajte tu osobu da ne bi sledilo razočaranje.

  1. juna 2020. godine Retrogradna Venera biće u (kazimi) konjunkciji sa Suncem i u kvadratu sa Marsom i Neptunom i možete da doživite veliku strast, da se zaljubite i da doživite karmičku “ljubavnu priču” od koje možete da izgubite tlo pod nogama. Ovoga neka se posebno čuvaju Blizanci. Imaćete osećaj kao da tu osobu poznajete od pre, da vam je bliska na prvi pogled, da je posebna. Ipak, izbegavajte oženjene osobe na kratkom putovanju jer možete doživeti samo avanturu na putu i prazna obećanja.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro