Pretraži

HOROSKOP ZA VIKEND: Mars u Strelcu nam daje mogućnost da pokrenemo velike stvari!

Astro
0
Photo: pixabay.com

U petak je Mars ušao u znak Strelca i boraviće u ovom znaku sve do 16. februara. Mars je planeta koja govori o našoj energiji i gde je usmeravamo, pa kada se nađe u znaku Strelca, daje nam mogućnost da pokrenemo velike stvari.

——————– Sponsored ——————–

Ovde se svaka akcija zasniva na pravednom i plemenitom principu, što nam donosi uspeh i nagradu. Osetite kako vam sve što radite daje osećaj svrhe i smisla, budući da je važno da imamo jasnu viziju, dok Mars radi na ostvarenju cilja, piše astrolog Milica Mikać za Profesionalnu astrologiju.

Postajemo optimističniji i lako se fokusiramo na sve ono što nam proširuje vidike.  Iako nas Mars u Strelcu vodi do povećanih aktivnosti, imaćemo dovoljno energije i podrške da realizujemo sve što poželimo.Za Marsa u Strelcu život je jedna velika avantura, a svaki dan nova prilika za radostan početak.

Za vikend će Mesec biti u znaku Bika, poručujući nam da se odmorimo, uživamo u masaži ili nekoj lepoj hrani. Simboliku Meseca u Biku ispunite tako što ćete se povezati sa zemljom, pirodom, materijom i svim opipljivim stvarima. Nedelja je veoma povoljan dan za rad sa finansijama, pa možete očekivati novčanu dobit.

Prepustite se svojim čulima i prigrlite plodove svog rada. Ušuškajte se u svom toplom domu i radite sve što vam pruža osećaj udobnosti.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro