Pretraži

HOROSKOP ZA VIKEND: Device, napravite prvi korak ka simpatiji! Strelčevi, očekuju vas dobre stvari u karijeri!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovan

Mesec u Lavu pojačava vašu kreativnost u petak, a opozicija Jupitera traži dramatičan preokret. Mesec u petak uveče prelazi u Devicu, gde provodi ostatak vikenda osvetljavajući vašu šestu kuću zdravlja i brige o sebi. Nemojte odlagati stvari koje vam mogu popraviti dan. Vreme je da se negujete i pripremite za predstojeće praznike.

Bik

Porodica je u centru pažnje koju dok je Mesec u znaku Lava u vašoj četvrtoj kući u petak. Opozicija dobronamernom Jupiteru osigurava da ćete svi uživati u vremenu koje provodite zajedno. Mesec prelazi u zemljanu Devicu do kraja vikenda. Posebno je povoljan trigon sa vašom vladajućom planetom, Venerom u Jarcu, u nedelju ujutru. Poželećete da izađete iz kuće i uživate u druženju i kupovini.

Blizanci

Mesec u Lavu u petak osvetljava komunikaciju, vezu i zajednicu u vašoj natalnoj karti, čineći ovo idealnim danom za druženje. Mesec prelazi u zemljanu Devicu i vašu četvrtu kuću doma i porodice u petak uveče, gde ostaje do kraja vikenda. Mesečeva opozicija Neptuna u Ribama u nedelju uliva kreativnu energiju u umetničke aktivnosti. Samo napred i isprobajte neke nove hobije i aktivnosti.

Rak

Mesec u Lavu u petak utiče na vašu potrošnju. Vodite računa o svojim finansijama kako bi praznici bili što prijatniji. Mesec prelazi u Devicu u petak uveče, osvetljavajući vašu treću kuću komunikacije, veze i zajednice, i ostaje tamo do kraja vikenda. Pratite tu želju da izađete iz kuće i povežete se sa ljudima. Ovo je sjajan period za humanitarne aktivnosti kroz koje možete pomoći svojoj zajednici. Moguća su nova poznanstva koja se mogu pretvoriti u ljubav.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Lav

U petak ste na vrhu sveta, a Mesec u Lavu povećava vaše samopouzdanje, optimizam i raspoloženje. Mesec prelazi u praktičnu Devicu u petak uveče, gde usmerava vašu pažnju na vaše lične finansije, prosperitet i osnovne vrednosti. Mesec je u kvadratu sa Suncem u Strelcu u subotu ujutru. Moguće je da ćete biti rastrzani između onoga što želite da radite i onoga što znate da treba da uradite. Iskoristite mesečevu energiju za jačanje svesti – možete imati oboje ako pronađete pravi ritam.

Devica

Mesec u Lavu nasuprot duboko duhovnog Jupitera osvetljava vašu dvanaestu kuću snova i mističnih poslova u petak. Uživajte u svojim avanturama. Mesec prelazi u vaš znak u petak uveče i ostaje tamo do kraja vikenda. Mesec naspram Neptuna u Ribama u vašoj sedmoj kući partnerstva poziva vas da napravite prvi korak ka svojoj voljenoj osobi ili simpatiji. Na kreativan i romantičan način možete ostvariti ljubavni san. 

Vaga

Prijatelji i društveni odnosi su u centru pažnje u petak dok je Mesec u Lavu i osvetljava vašu jedanaestu kuću. Moguće je da ćete upoznati na okuplje njima, druženjima i zabavama neke nove ljude koji mogu postati jako dobri prijatelji. Mesec prelazi u zemljanu Devicu u petak uveče, ostajući tamo do kraja vikenda. Kada Mesec pređe u Devicu uživajte u mašti i kreativnosti koje ovaj tranzit generiše.

Škorpija

Mesec u Lavu osvetljava vašu desetu kuću karijere, i iako je dug vikend, sa opozicijom sa Jupiterom možda ćete imati nešto sa čime ćete morati da se pozabavite. Mesec prelazi u Devicu u petak uveče, ostajući tamo do kraja vikenda. Vaša jedanaesta kuća prijateljstva i druženja ugošćuje Meseca u Devici, tako da ćete sigurno želeti da odvojite vreme za svoju porodicu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Strelac

Mesec u Lavu osvetljava avanturu na vašoj listi planova za petak, a opozicija Jupitera dodaje još zabave i lepe energije. Poželećete da se pozabavite, proširite vidike i napravite planove. Mesec prelazi u zemljanu, praktičnu Devicu u petak uveče, gde ostaje do kraja vikenda. Mesec u Devici osvetljava vašu desetu kuću karijere i dostignuća. Očekuju vas dobre stvari na ovim poljima.

Jarac

Mesec u Lavu u petak u vašoj osmoj kući intimnosti unosi malo strasti u vaš život, dok vam opozicija sa Jupiterom podiže samopouzdanje. Mesec u petak uveče prelazi u zemaljsku Devicu i ostaje tamo do kraja vikenda. Mesec u Devici osvetljava vašu devetu kuću avanture i istraživanja, pa obavezno isplanirajte zabavne izlete tokom vikenda. Prijaće vam boravak u pririodi.

Vodolija

Vašu sedmu kuću posvećenosti i partnerstva osvetliće Mesec u znaku Lava u petak u vašoj sedmoj kući. Mesec u petak uveče prelazi u Devicu, gde ostaje do kraja vikenda. Mesec u Devici osvetljava vašu osmu kuću intimnosti i duboke povezanosti, a trigon sa Venerom u vašoj dvanaestoj kući dodaje malo misterije, romantike i sjaja vašoj vezi.

Ribe

Mesec u Lavu u petak sija u vašoj šestoj kući zdravlja i blagostanja, a protivljenje ekspanzivnom Jupiteru može uzrokovati malu stagnaciju. Mesec prelazi u Devicu u petak uveče, gde ostaje do kraja vikenda. Mesec u Devici osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva, a suprotnost Neptunu dodaje malo misterije i magije vašoj romansi.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro