Pretraži

HOROSKOP ZA VIKEND: Budite dovoljno samouvereni i hrabri da sledite želje svog srca!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Venera će ući u znak Ovna u petak. Rađanjem Venere u Ovnu, ljubavni odnosi postaju obojeni crvenom bojom – puni strasti, dinamičnosti i beskrajnih igrarija.

——————– Sponsored ——————–

Budući da je ovde Venera u izgonu, njena glavna lekcija je da nauči kako da uspostavi balans i harmoniju u svojim odnosima (nasuprot znaka Ovna nalazi se znak Vage). Ulazak Venere u ovaj znak nam najavljuje nova poglavlja u našim odnosima, ali isto tako nam nudi priliku da se iznova i iznova zaljubljujemo, piše astrolog Milica Mikać za Profesionalnu astrologiju.

Budući da Mars vlada znakom Ovna, intenzitet naših odnosa postaje veoma snažan, tako da se nećemo ustručavati da otvoreno pokažamo naklonost i simpatije koje gajimo prema određenoj osobi.Da biste zadržali pažnju ove Venere, potrebno je instantno delovanje. Ona voli hrabre odmetnike koji se ne ustručavaju da pokažu zainteresovanost i preduzmu prvi korak. S obzirom da Venera govori o stvarima koje volimo, u narednom periodu poželećemo da se potpuno posvetimo svemu onome što nas ispunjava i čini da se osećamo živo.

Njena moć se krije u mogućnosti da aktivno deluje, kreira i manifestuje svoje snove. Sve što je potrebno jeste da budemo potpuno opušteni i smireni u svakoj akciji, jer će im to dati kvalitet da traju u vremenu. 

Za vikend će Mesec biti u znaku Lava, stvarajući “glamuroznu atmosferu” i dajući nam mogućnost da zasijamo. Biće naglašena kreativnost, zabava, rekreacija i želja za samopromovisanjem. Budite dovoljno samouvereni i hrabri da sledite želje svog srca. Uradite nešto lepo za sebe, što vas nadahnjuje i ispunjava. Kada inspirišete druge, otkrivate i svoje skrivene delove!

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro