Pretraži

HOROSKOP ZA POMRAČENJE, SUNCE I MLAD MESEC U RAKU: Lavovi, očekuju vas bitne promene! Rakovi, stiže vam velika moć!

Astro
0
Photo: Instagram/

Ovo pomračenje nosi pozitivnu energiju i šansu da radite na vašim unutrašnjim potrebama. Mnoge osobe mogu poželeti da otkriju svoje poreklo odakle potiču i kakva je njihova karma, piše astrolog Željka Knežević. Ako se desi nešto što vas može zabrinuti i iznervirati ne brinite, jer to nešto treba da se transformiše ili da vam se otvore neke nove i bolje mogućnosti. Kako se pomračenje dešava na nultom stepenu Raka onda nam to određuje neki novi početak, promenu, novu karmu i veliku energiju. Više ništa neće biti isto, novi preokret i pogled na ljude i ceo svet je pred nama. Sve dok radimo na sebi i želimo da se menjamo onda ovaj aspekt ne bi trebalo da vas zastrašuje.

Velika netrpeljivost može se ispoljavati prema autoritetima, ocu, šefu, mužu, nadređenima i svima koji su nam autoritet. Ogromna muška energija bi mogla da poljulja vaše neke stavove i planove. Sa ovim pomračenjem se pokreću sasvim neke nove stvari kod mnogih osoba. Ovo pomračenje generalno može mnogim osobama promeniti sudbinu na bolje dok pojedinim i na gore gde se može osećati narednih pola godine, a najbitnije je za kuću i porodicu.KAKO SE KOD POJEDINAČNIH ZNAKOVA MOŽE ISPOLJITI POMRAČENJE?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas ovo pomračenje pada u vaše četvrto polje pa se možete suočiti sa sudbinskim dešavanjima kada je porodica u pitanju. Veliko iznenađenje je u pitanju. Naglašena je i strast sa partnerom i velika ljubav bi mogla da vam se desi, čak i neke stvari rešavate kroz seks. Slobodni pronalaze ljubav.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašoj trećoj kući koja je simbol komunikacije pa se sada možete potruditi da neke stvari promenite. Rešili ste da se predstavite u boljem svetlu. Mnogi Bikovi bi mogli da potraže bolji posao i da bolje raspolažu sa finansijama. Bitno je da promenite način komunikacije.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se ovo pomračenje Meseca dešava u vašem drugom polju što se odnosi na finansije. Moguće su promene na poslu kod vas ili partnera što vas može pogoditi. Nemojte se nervirati jer možete vi to sve na vaš diplomatski način rešiti i ostvariti zacrtane ciljeve. Sačekajte mirno svojih 5 minuta.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se dešava ovo pomračenje Sunca što će vam doneti veliku moć. Mnogi Rakovi prevazilaze sebe, prestaju da se stide. Pomračenje u prvoj kući naglašava vaš identitet, lični doživljaj sebe i kako vas drugi vide. Ovo je mesec vaše vladavine pa je najbolje da uradite nešto što će vas učiniti srećnim.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašem dvanaestom polju koje se odnosi na psihu, vašu dušu i sudbinu. Ovo pomračenje pojedinim Lavovima može da preokrene sudbinu dok pojedini mogu poželeti da zasijaju u društvu. Želja da se pokažete u najboljem sjaju vas prosto gura napred. Bitne promene.

DEVICA

Drage Device, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašem jedanaestom polju koje je vezano za prijatelje, veze, klubove, timove pa bi mogli da poželite da se rešite nekih veza koje vam stvaraju toksično prijateljstvo. Mnoge Device mogu da se i učlane u neke grupe, steknu nove prijatelje i okrenu novu stranicu u životu.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem desetom polju karijere, uspeha, jednog roditelja. Kako je mlad Mesec u Raku onda je i porodica bitna pa se i tu nešto dešava. Bitan je uspeh u karijeri i društvenoj lestvici a da ne bude monotono, moguća su i neka ogovaranja na poslu.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem devetom polju što je bitno za poslove sa strancima, inostranstvo, religiju, filozofiju, putovanja. Ako imate neke probleme, treba da se suočite sa njima da bi se rešili. Kako je mlad Mesec, vi možete biti i ranjivi. Moguće promene na poslu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Dragi Strelčevi, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašem osmom polju koje se odnosi na strahove, regeneraciju, smrt. Kako je tu i mlad Mesec, onda nema mesta za strah već se suočite sa svojom unutrašnjom stranom i bitkom. Prepustite se univerzumu jer možete biti oslobođeni mnogih blokada i strahova.

JARAC

Dragi Jarčevi, vama se ovo pomračenje Sunca dešava u vašoj sedmoj kući koja je povezana sa partnerima u ljubavi i poslovnim partnerima, vezama. Promene su na pomolu, posebno kod Jarčeva koji imaju klimave veze ili vas neko stavlja na testiranje. Vi ste željni promena pa vas može nervirati voljena osoba ako je imate i spremni ste da joj pomognete da ne drami previše.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem šestom polju koje je anologno svakodnevnim poslovima, poslu, zdravlju pa možete imati promene baš u tim sferama. Mogući su problemi na poslu i neka pomeranja dok pojedine osobe mogu da dobiju novac avansno. Pojedine mogu imati i finansijsku krizu koja je trenutna pa ne treba da brinete jer novac stiže ubrzo.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem petom polju ljubavi, dece, sporta, kreativnosti, veza. Moguće su u tim sferama neka neprijatna dešavanja i trzavice. Pojedine Ribe mogu imati probleme kada je posao u pitanju i finansije. Kako ovo pomračenje može dati efekat i do šest meseci, onda pazite.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro