Pretraži

HOROSKOP ZA MLAD MESEC U BIKU: Blizu smo novom početku!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Od nas se traži da postavimo cilj i preduzmemo male, metodičke korake da bismo ga ostvarili, piše Lovesensa.

Mlad Mesec u Biku, 22. aprila, podseća nas da je na horizontu novi početak. Ovaj sjajni početak još nije stigao, ali polako se približava, a ovaj mlad Mesec je naša odskočna deska na putu ka njemu.

Stvorite malo prostora, zadržite nameru za životom koji želite da vodite. Izađite na trenutak iz trenutne situacije i zapitajte se, šta mogu postati? Kako moje putovanje napreduje od ove tačke napred?Čak i dok ovo čitate, možda napravite stanku i razmislite kuda biste želeli da ide smer vašeg života. Poželite želju, držite je blizu. Ne brinite koliko je ostvariva, samo je "postavite" za sebe i za Univerzum.

Nebo će biti tamno ispod mladog Meseca, ali ova tama služi samo da nas uvuče u sebe. Od nas se traži da maštamo o tome gde želimo da se uputimo, ali takođe se od nas traži da se suočimo i sa našim senkama.

Šta vaše senke žele od vas?

One mogu biti mračne i zastrašujuće, mogu izazvati podrhtavanje vašeg srca ili oluju leptirića u stomaku, ali stalno podsećajte da ste na sigurnom.

Suočavanje sa svojim senkama znači da priznajemo svoje najdublje strahove. Priznajemo šta stoji iza naše anksioznosti ili iza onog osećaja nesigurnosti koji s vremena na vreme ispliva.

Susret sa senkama ima važna cilj. Svoje senke treba da pretvorite u svetlu isecljujuću energiju koja će preporoditi vašu dušu.

Tokom ovog mladog Meseca identifikujte svoje strahove. Izložite ih, dozvolite sebi da ih čujete. Razmislite kako ih možete pretvoriti u svetlost, a onda ćete vremenom primetiti kako nestaju.

Postoje izazovne energije koje se sada raspiruju u svetu oko nas. Ne treba nam astrologija ili Mesec da nam to kažu. Ali ono što možemo da shvatimo i naučimo iz kosmosa jeste da smo na putu novog ciklusa.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Baš kao što Mesec prolazi kroz sopstvene faze, tako i mi svi, tako je i sa celim svetom.

Svi se suočavamo i krećemo kroz cikluse promene. To je neizbežno i jedino što je zaista predvidivo.

Uran, planeta promena je veoma aktivna u ovom mladom Mesecu. Uran voli da otpusta stvari kako bi nas probudio, ali njegovo prisustvo takođe može da deluje uznemirujuće i haotično.

Pored aktivnog Urana, imamo i aktivni Saturn. Ako se Uran potresa, stvari će biti iste i poštovaće se tradicije prošlosti.

Ove dve naizgled suprotne energije biće obeležene u trenutku mladog Meseca. Ovu suprotstavljenu energiju možemo osećati u sebi, ali možemo videti njen uticaj i u celom svetu.

Uran želi da se putevi prošlosti raspadnu kako bi mogao da revolucioniše i obnovi nešto novo. Saturn želi da se promene zaustave tako da se mi možemo vratiti na stari put.

Da li se želimo vratiti na svoj prethodni život ili želimo nešto novo, nešto drugačije, nešto bolje?

Ove dve energije nisu ovde da se bore, već su ovde da rade zajedno.

Ovo je prilika da svi priznamo svoju prošlost i darove koje je podelila, ali i da počnemo razmišljati o tome kako želimo da idemo napred.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Ne moramo zaboraviti svoje ciljeve i snove, ali nešto se mora promeniti, ovoga puta nešto mora biti drugačije.

Naša prošlost nam daje smernice, ali naš je posao sada da je vodimo i počnemo da koristimo te smernice kako bismo otvorili put za drugačiju budućnost.

Pod svim izazovnim vibracijama koje nudi, ovaj aprilski mlad Mesec, donosi i vibracije nade.

Želja Univerzuma je da dozvolite da vibracija nade uđe u vaše biće, da joj dozvolite da poplavi vaš ceo um, telo i dušu i dozvolite sebi da počnete da sanjarite o novom životu koji želite da stvorite.

Na globalnom nivou pojaviće se osećaj da smo između dva sveta. Saturn i Uran to mogu pojačati, ali možemo da ublažimo taj osećaj preuzevši brigu o idejama koje želimo da pokrenemo već danas.

Poznavanje prošlosti može nam biti vodič, ali nada i obećanje budućnosti mogu nas voditi ka razmišljanju većeg i boljeg.

Ovde postoje šanse da nadogradimo i promenimo naše živote, a Bikov mlad Mesec predstavlja period u kojem možemo svoje ideje i sanjarenja pokrenuti na putu ka ostvarenju.

Ovo je vaša poruka Univerzuma – Koje ideje i promene pokrećete danas?

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro