Pretraži

HOROSKOP ZA KVADRAT MARSA I URANA: Životi će nam se drastično promeniti!

Astro
0
Photo: Instagram/

Mars u Vodoliji kreira kvadrat sa Uranom u Biku, a efekte ćemo osetiti tokom narednih nedelja. To nam daje priliku da zaista osetimo ovu energiju i ono što nam ona nudi, piše Lovesensa.

Mars je planeta akcije i energije, a Uran je planeta promena i buđenja. Mars je pojačavač energije i Uran voli da pretresa stvari kako bi stvorio smislene promene.

Nema sumnje da trenutno prolazimo kroz period promena i iako je ovo možda naglašeno u okviru ovog usklađivanja, nudi nam i novu perspektivu.Kada se Uran i Mars zbliže, oni nas uče da tražimo nove mogućnosti među promenama. Njihova energija nas podstiče da pronađemo temelj i osećaj pripadnosti, iako su stvari oko nas haotične.

Uran i Mars žele da potražimo mogućnosti, oni žele da vidimo nove ideje i nove vizije koje se mogu rađati za vreme ovih promena.

Kada su stvari oko nas u haosu, teško je pronaći balans. Ali ovo usklađivanje omogućava nam da se osećamo samopouzdano i motivisano i da verujemo svojoj intuiciji i vidimo gde možemo preduzeti nešto, a ne da se osećamo ograničeno.

Ta energija traži od nas da radimo sa onim što nam je dato i da vratimo kontrolu nad svojim životima.

Zapamtite, na fizičkom nivou možemo se osećati ograničeno, ali naša duša i dalje ima moć da se uzdiže i uzdiže. Naša duša je i dalje slobodna da stvara, povezuje, deli, podučava i nastavlja da prati svoj put.

Ne moramo dozvoliti da nas ograničavaju fizička ograničenja. Ne treba da se bojimo. Umesto toga, možemo pronaći načine da iskoristimo svoju unutrašnju snagu i iskoristimo ono najbolje što nam se pruža.

Mars i Uran žele da pronađemo svoju slobodu. Žele da počnemo da vidimo kako možemo da radimo sa onim što nam je dato.

Početkom ove godine mnogi od vas su postavili ciljeve i postavili namere za ono što ste želeli da postignete. Izvadite tu listu sada i sjednite se sa njom. Šta je trenutno u vašoj kontroli?

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Koje korake trenutno možete napraviti da biste te ciljeve i namere pretvorili u stvarnost?

Život se možda promenio, ali nije prestao. Još uvek smo ovde. Još uvek živimo, još uvek dišemo, još uvek plovimo i pod tom energijom nama se daje motivacija i nagon za inovacijama i pronalaženjem novih rešenja.

Mars i Uran žele da tražimo nove mogućnosti, inovativne, tražimo nove načine da radimo i pronađemo hrabrost da isprobamo nešto novo. Iako je ovo veoma aktivna energija, takođe moramo poštovati naše trenutno emocionalno stanje.

Kada promena dođe na put, ponekad se možemo osetiti pomalo iscrpljeni. Dok Mars i Uran žele da žurimo, tu je i mekša strana.

Uran je planeta promena, ali i kundalini buđenja. Predstavlja našu sposobnost uspona na više nivoe svesti, aktiviranje naše životne energije i povezivanje božanske inteligencije našeg mozga, srca i uma.

Mars je planeta akcije i energije, pa nam se takođe pruža prilika da tu energiju iskoristimo za jačanje naših duhovnih darova.

Umesto da primenimo ovu energiju u spoljnom svetu, možemo je primeniti i u našem unutrašnjem svetu. Mi možemo da koristimo ovu energiju da stvorimo dublju vezu sa sobom, da stvorimo više energije i da se setimo neverovatnih, urođenih lekovitih moći našeg tela.

Mars može doneti samopouzdanje, a Uran može doneti duhovno buđenje, čineći ga savršenim vremenom da se fokusirate na neverovatno, inteligentno i neverovatno plovilo koje je vaše telo, i bogatu, beskrajnu ljubav koja je vaša duša.

Ova energija se nudi na više načina, tako da ako ne osećate da ste spremni da pokrenete nešto novo ili tražite mogućnosti, okrenite je prema unutra i fokusirajte se na ponovno punjenje baterija i uspon na veće vibracije.

Usredsredite se na ljubav kakva jeste i prilagodite se vibraciji izlečenja, snage i unutrašnje snage.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro