Pretraži

Horoskop otkriva koji dani u septembru su rizični

Astro
0
Photo: pixabay.com

Iako će za mnoge septembar biti mesec pozitivnih promena, nisu svi dani u ovom mesecu povoljni i pozitivni, piše Sensa.

I u septembru postoje planetarni aspekti koji mogu negativno uticati na vaše vibracije, planove i raspoloženje. To ne znači da vas u tim danima očekuje pravi haos, već da tokom njih treba posebno da budete oprezni, sabrani i fokusirani na detalje. Svaka greška mogla bi negativno uticati na budućnost.

Kada se pojave ovakvi trenuci, važno je da i dalje zračite energijom optimizma, jer jedino ćete sa takvim stavom uspeti da se oduprete negativnom uticaju i lošim situacijama. Evo kojih 5 datuma u septembru će biti najrizičniji za sve horoskopske znake:

10. septembar – prelazak Venere u znak Škorpije

Venera u ovom horoskopskom znaku se ne oseća najbolje. Ovaj tranzit sputava njenu kreativnost. Mnogi će postati nervozni,kasniće, biće slabi i lenji. To znači da će mnogi planovi baš 10. septembra propasti, posebno oni poslovni.

11. septembar – Mesec u Perigeju

Bliži pristup Meseca Zemlji dogodiće se u trenutku njegovog rasta u znaku Škorpije. Ova situacija će se izuzetno negativno odraziti na naše raspoloženje i sreću u ljubavi. Najverovatnije će Mesec u Škorpiji izazvati porast ljubomore i nepoverenja. Tek započeti odnosi mogu se okončati raskidom. Da bi se to sprečilo, astrolozi savetuju da na ovaj dan provedete što manje vremena zajedno, a da uživate u samoći i tišini, razmišljajući o stanju svoje energije i duše. Astrolozi savetuju da ovog dana obavezno izbegnete sukobe.

15. septembar – prelazak Marsa u znak Vage

Element Marsa je Vatra, a Vaga je Vazduh. Ovo je eksplozivan spoj koji će negativno uticati na nas ne samo 15. septembra, već u narednih mesec i po dana. Ovaj dan se može nazvati danom disharmonije, neravnoteže. Ljudi će rizikovati, a mnogi od nas će jednostavno zaboraviti da pronađu ravnotežu. Skloni smo preterivanju u svakom smislu. Čak i oni koji su prestali sa nekim lošim navikama ponovo se mogu vratiti starom načinu života. Postoji povećan rizik i od preljube, ljubavnog trougla i gubitka poverenja u partnera.

21. septembar – Pun mesec u Ovnu

Pun Mesec nije sam po sebi najlakše vreme. U septembru će pun Mesec biti u znaku Ovna, što će ovaj dan učiniti veoma rizičnim. Najbolje je da ne donosite krupn eodluke, ne pravite nagle promene, već se samo opustite. Pokušajte na ovaj dan da što više uživate u svom miru i harmoniji.

27. septembar – početak retrogradnog Merkura

Retrogradna priroda Merkura obećaće svima nama finansijske probleme. 27. septembra i u naredne 3 nedelje bolje je ne kupovati skupo i nepromišljeno. Sve dok se Merkur kreće u suprotnom smeru u znaku Vage, naše raspoloženje iznova će se menjati. Umesto da razmišljaju pozitivno, ljudima se na ovaj dan mogu vratiti negativne uspomene, probuditi stare rane i potpuno pokvariti raspoloženje. Potrudite se da izbegnete konflikt sa članom porodice, prijateljem ili partnerom.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro