Pretraži

OVAN – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Prognoza za posao, ljubav i zdravlje

Izvor:  sensa.mondo.rs
|
Astro
0
horoskop astro horoskopski znak ovan
Foto: ZODIAC / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovnovima godišnji horoskop za 2024. godinu donosi period ispunjenosti i snage, ovenčan pozitivnom energijom.

Vladar Ovna, Mars, ove godine je uzvišen i povoljno vas gura ka ostvarenju vaših ciljeva, a tranzit Jupitera u maju 2024. pružiće vam mogućnosti da ostvarite lični i duhovni razvoj. Naime, poslednje tromesečje doneće vam izazove kroz koje ćete morati da savladate lekcije o zrelosti.

Godišnji horoskop za Ovna:

POSAO

Vreme je da se oslobodite želje za napredovanjem, jer ste uložili mnogo truda i potrebno je dozvoliti sebi da prihvatite zasluge za postignute uspehe. Sledeće godine neće proći nezapaženo, a iskusnije kolege će biti spremne da vam pomognu da razvijete svoje veštine i nauče vas šta vam možda nedostaje.

Ako planirate da promenite karijeru ili započnete sopstveni projekat, godišnji horoskop otkriva da će vam Mars dati dodatnu hrabrost i razveseliti vas na putu ka uspehu. Uz tako pozitivnu prognozu, trebalo bi, međutim, da pazite na zavođenje uspeha i da prestanete da održavate visok nivo i očekivanja samo od sebe.

Imate znanje, podršku planeta takođe, ali ako niste pažljivi i sigurni u sebe, pred kraj godine biste mogli da zakomplikujete finansijski aspekt svog života.

LJUBAV

Ako ste u vezi, uživaćete u podršci i deljenju uspeha sa svojim partnerom. Pod uticajem Venere i Jupitera, uživaćete u blagodetima izgrađene veze. Budite svesni svog ponašanja prema partneru i slušajte poruke koje vam on šalje. Uz sve odgovornosti koje će vaš posao doneti, važno je da i dalje budete prisutni u privatnoj sferi i jasno komunicirate.

Ovnovi koji traže idealnog partnera trebalo bi da se posvete tome u prvom kvartalu godine, jer će tada biti najenergičniji i privlačiće pozitivnom energijom i zdravom ambicijom.

Foto: Ailike Creative / Panthermedia / Profimedia

ZDRAVLJE I PORODICA

Štednja i pristup resursima doprineće stabilnosti i sreći porodice. Istovremeno ćete proširiti prijateljske odnose. Godišnji horoskop otkriva da bi oko trećeg kvartala 2024. oni Ovnovi koji su željni proširenja porodice, mogli da dobiju pridošlicu.

Moguće je da brinete o ishrani, neplaniranim putovanjima i poremećajima sna kao posledica opterećenja, ali zdrava dnevna rutina i ishrana uz podršku Saturna, Jupitera i Marsa pomoći će vam da prevaziđete ove probleme, piše Sensa.

SREĆNE BOJE

Boje koje imaju duh i privlače pažnju pomoći će Ovnu da ostavi utisak i podigne energiju. Vatreno crvena će zapaliti hrabrost i odlučnost. Narandžasta će podsticati entuzijazam i kreativnost, dok će žuta podsticati optimizam i vitalnost.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Astro