Pretraži

FEBRUAR DONOSI PROMENE: Evo kojim znacima se smeši novi posao, a kome stiže uvećanje zarade!    

Astro
0
Photo: Pixabay/Tumisu

Februar nam na početku pravi probleme u poslovnim odnosima, a sve se završava spletkarenjem i pojačanom intuicijom.



Evo šta na poslovnom planu donosi horoskopskim znacima:

Ovan
Ovog meseca vi pravite poteze. Promene na poslu ili promena posla ili novi poslovni saradnici. Za neke se sve tri stvari dešavaju, a promena posla se odnosi na dodatni honorarni posao. Sve su vam opcije otvorene i na vama je odluka.

Bik
Ključna reč je strpljenje. Mesec vam donosi puno poslovnih obaveza, bićete preopterećeni, a uz to pojedine kolege će pokazati pravo lice. Savet je da izdržite i da ne ulazite u sukob sa nadređenima.

Blizanci
Vama predstoji promena na poslu. Pojedini preko prijatelja dolaze na visoku poziciju, pojedini menjaju posao, a neki čak menjaju državu. Svakako mesec koji vam donosi velike promene kao i uspeh i znatno uvećanje finansija.

Rak
Rašičiste nagomilane poslove kako bi vam se otvorila nova vrata. Tada dolaze na red poslovni projekti gde vi dolazite do izražaja. Uvećanje zarade vam je zagarantovano.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Lav
Mesec koji od vas traži strpljenje. Stvari koje predlažete pogoto ako ste na visokoj funkciji neće u prvi mah biti odobrene. Tada se primirite jer već od 20. februara stvari dolaze na svoje i sve se vraća u normalu. Finansije su vam stabilne.

Devica
Dolazi do promena. Device koje nisu zadovoljne trenutnim poslom menjaju ga. Pojedine Device imaju veliki napredak u karijeri posle 20. februara. Postoji mogućnost da zbog posla se preselite u drugi grad ili čak državu.

Vaga
Ako imate privatni biznis očekujte širenje istog i odmah razmišljajte o novim radnicima. Vi koji ste na poziciji šefa, može se desiti da uđete u sukob sa kolegema, ali se setite da ste vi odličan diplomata i upotrebite svoju prirodnu moć.

Škorpija
Ovaj nesec vam donosi napredak u karijeri. To donosi i ljubimoru kolega pa budite spremni za ogovaranja. Vi se ne obazirite na njih, već polako svojim putem do uspeha. Kraj meseca donosi mnogo bolju poslovnu klimu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Strelac
Promene su tu i spremne su. Da li ste vi spremni za njih?! Jeste! Ne odbijajte novu poslovnu ponudu, već razmislite i tek onda se izjasnite.

Jarac
Posao ide svojim sigurnim tokom. Oko 15. februara može doći do zastoja, ali već posle par dana stvari dolaze na svoje mesto. Mesec vam donosi lepu zaradu, vi budite mudri i pametni i ne trošite novac na bespotrebne stvari.

Vodolija
Finansije su vam stabilne ovog meseca. Sve planove koje ste imali ovog meseca izložite. Donose vam uspeh pogotovo ako sarađujete sa strancima. Iskoristite poslovni put za svoj napredak u karijeri.

Ribe
Odličan mesec za promenu posla. Ponuda koja dolazi do vas je odlična. Nemojte se plašiti promena, budite sigurni u sebe. Zvezde za vas spremaju spektalularan mesec gde vam se više poslovnih vrata otvaraju!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro