Pretraži

Evo šta „Ružičasti mesec“ donosi svakom znaku Zodijaka

Astro
0
Photo: Pixabay/darksouls1

Ružičasti mesec navešće nas da svet gledamo kroz ružičaste naočare i poverujemo u ravnotežu u univerzumu, a kako biste bili pripremljeni za njegovo dejstvo važno je znato šta možete da očekujete.

Predstojeći pun Mesec biće u carstvu kardinalnog vazdušnog znaka Vage, koji je povezan s društvenim vezama, partnerstvom i balansom.On će doneti diplomatiju i preko potrebnu perspektivu u sezoni Ovna, koji je pomalo previše fokusiran na sebe. To će olakšati postizanje kompromisa i menjanje perspektive.

Ovan

Ružičasti Mesec pomoći će vam da jasnije vidite ono što nije očigledno. Prigrlićete sva nova saznanja i pronaći nove načine da „iscelite“ narušene odnose, kako u ljubavi, tako i u porodici i s prijateljima. Jednostavno, bolje ćete komunicirati!

Bik

Ovo je vreme da se još bolje i više fokusirate na svoju karijeru i svakodnevne dužnosti, kao i da ustpostavite ravnotežu za kojom žudite.

Blizanci

Pucaćete od energije i bićete spremni da slobodnije izrazite svoje želje i strastvenost. Oslovodite se svake misli koja vas u tome koči i budite to što jeste!

Rak

Vreme je da, kako kažu, stanete da pomirišete ruže. Onog trenutka kada se završi radno vreme, isključite poslovnog čoveka u sebi i posvetite se emotivnom planu, ali i sebi samima. Ne zaboravite da je odnos sa sobom najvažniji.

Lav

Ovo je pravo vreme za spiritualno „ažuriranje“, jer će vas pun Mesec inspiriasti da se povežete s ljudima oko sebe i budete društveniji i otvoreniji. Čak i kratki razgovori mogu da vam pomognu da bolje upoznate sebe.

Devica

Kako reče Madona, živimo u materijalnom svetu, a ovaj pun Mesec želi da Device užviaju u svakom njegovom aspektu. Dopustite sebi da se prepustite svemu što vam pruža zadovoljstvo i slobodno budite malo opušteniji s novčanikom.

Vaga

Ako postoji zvezda ovog astrološkog razdoblja, to ste definitivno bi! Pun Mesec biće u Vagi, a pripadnici ovog znaka u potpunosti će iskorisiti njegovu moć. Umesto da se opterećujete brigama i igrate oko drugih, pozabavite se sitnicama koje vas ispunjavaju. Vaše telo i um biće vam zahvalni.

Škorpija

Ukoliko vam je potrebno da se osamite, sad je pravi momenat. Iako je ovo vreme društvenosti, pojedinim znakovima je došao idealan trenutak da se povežu sa samim sobom, naročito ako su ostavili iza sebe teške momente. Uvek ste se zanimali za meditaciju? Samo napred!

Strelac

Ako ste imali neke probleme u komunikaciji s drugima, oni će se sada rešiti. Svaki Strelac koji je zažalio zbog nečega što je rekao (a budimo iskreni, svima im se dešava!) sada će dobiti priliku za iskupljenje.

Jarac

Budući da su već sami po sebi diplomate, ružičasti pun Mesec, koji pruža baš ovo, samo će izoštriti vaš instinkt. Zato je savršen momenat da pokrenete neki važan razgovor, recimo o povećanju plate.

Vodolija

Pripadnike ovog znaka čeka ispunjenje želja, poručuju nam zvezde. Samo treba da verujete univerzumu i slobodno se upustite u sve što vam je bitno u ovom trenutku.

Ribe

Kreativnost, romansa, idila… To je samo delić onoga što je ružičasti puni Mesec spremio za Ribe. Ipak, ostanite nogama čvrsto na zemlji i insistirajte na tome da ovog puta vi vodite glavnu reč.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro