Pretraži

Evo šta nam donosi poslednji pun Mesec u 2020. godini

Astro
0
Photo: pixabay.com

Iako će 2020. godina mnogima u sećanju ostati kao teška godina prepuna promena i izazova, važno je da se foksuirate na darove i lekcije koje vam je pružila.

Šta vam se lepo dogodilo u 2020. godini?
Koje lekcije ste naučili?
Šta ste otkrili?
Kako stre napredovali?Bez obzira na teškim situacijama, sigurni smo da i u 2020. godini postoje stvari na kojima ste zahvalni. Zato otpustiite loše emocije i mračne uspomene, fokusirajte se na energiju zahvalnosti i mira. ovo je posebno važnoi u narednim danima jer nam stiže poslednji pun Mesec u 2020. godini.

Pun Mesec 30. decembra obasjaće nebo u znaku Raka. Očekuju nas pojačane emocije, emocionalna težina i intezivna energija. ipak, ovo ne treba da vas plaši, već vam jasno poručuje – vreme je za energetsko čišćenje.

Moguće je da ćete uz snagu punog Meseca uspeti da skinete sav emotivni teret koji ste nosili a svojim leđima. To je težak i često bolan proces suočavanja sa vlastitim greškama i zamkama, ali je vrlo važan za ovaj period godine.

Pun Mesec se pojavljuje 30. decembra i svojom energijom zapljuskuje vas kao talas obalu. Pomae vam da pustite da ode sve ono što vam više nije potrebno, sve ono negativno što muli vašu dušu i pomaže vam da s eotvorite za nove stvari već na početku 2021. godine.

Rakom vlada Mesec, pa Mesec u ovoj noći blista u svom elementu u punom sjaju i svi ćemo moći da ga vidimo. Rak je emotivan znak Zodijaka, a boravak punog Meseca u njemu fokusira se na naše emotivno stanje i podstiče nas da se posvetimo svojim emotivnim potrebama.

Mesec nas podseća da uvek imamo moć da živimo ispunjeni ljubavlju, toplinom, lepom energijom i od svoje duše kreiramo najlepše utočište, naš jedini i pravi dom.

Tokom faze punog Meseca, od 30. decembra, odvojite vremena da oslušnete potrebe svog tela i duše. Posvetite se linom zdravlju i blagostanju. Ponekad je važno staviti sebe na prvo mesto.

  1. godinu započeli smo punim Mesecom u znaku Raka, a tako je i završavamo. Samo što smo sada jači i snažniji – spremniji da se suočimo sa preprekama.

Rak je 4. znak Zodijaka, 2020. godina je bila u broju 4, a ovaj broj predstavlja dom, odnosno ono što osećamo i jesmo kada smo u skladu sami sa sobom.

Kiron, ranjeni iscečlitelj, takođe je aktivan u ovom periodu. Podseća nas da nikome ne treba da se dokazujemo, podstiče nas da se stvari slegnu i motiviše nas da usporimo i odmorimo dušu od preteranih briga i razmišljanja.

Pun Mesec je u harmoničnomaspektu sa Uranom, što znači da ćemo možda dobiti neke nagrade za svoj trud i dostignuća. Možda će to biti opipljiv poklon, a moža će biti nešto nematerijalno – iznenadite se!

Ovo je period kada testirmao sebe ne na materijalnom niou, već na emocionalnom i duhovnom – zapitajmo se koliko smo ljubavi, dobrote i iskrenih osmeha uputili u ovoj godini. Razmislite koliko puta vas je dobrota podstakla da učinite dobra dela. Vreme je da vrežbamo zahvalnost i oslobodimo se svega onoga tmurnog što nam samo šteti.

Maštajte, budite romantičlni, mislite o ljubavi – čarobna energija punog Meseca može vam pred sam kraj godine pomoći da ostvarite još jedan novi san!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro