Pretraži

DRAMATIČAN KRAJ GODINE: Ovi znaci Zodijaka naići će na velike poteškoće

Astro
0
Photo: pixabay.com

Decembar je stigao i prepun je promenljivih astroloških aktivnosti.

Poslednji mesec 2021. mogao bi da vas odvede putem kojim nikada niste očekivali da idete, a ako ste jedan od nesrećnih horoskopskih znakova koji će imati najgori mesec decembar 2021. — Bik, Rak i Vaga — onda verovatno osećate kosmički haos više od većine.

Ovaj mesec bi mogao da otkrije duboko zakopane istine o vašim vezama.

Na kraju krajeva, romantična Venera će udružiti snage sa Plutonom, ohrabrujući vas da se suočite sa mračnijim činjenicama o tome kako funkcionišu vaši odnosi.

Kada Venera bude retrogradna u Jarcu od 19. decembra, možda ćete se suočiti sa nedovršenim poslom sa nekim u svom životu.Ova retrogradnost će vas verovatno podstaći da imate iskren razgovor sa samim sobom o načinu na koji se nosite sa sukobima i granicama koje ste postavili sa drugima, posebno pošto Venera ponovo udružuje snage sa Plutonom 25. decembra.

Sezona praznika se takođe može poklopiti sa nekim frustrirajućim, ali inspirativnim izazovima.

Dok se rigidni Saturn 24. decembra sukobljava sa nepredvidivim Uranom, možda ćete se osećati posebno rastrzani između toga da sledite ono što vam je rečeno i da prihvatite svoj instinkt da uzdrmate stvari.

Možda se osećate zaglavljeni između čekića i nakovnja, ali ta stena bi lako mogla da postane dijamant pod pravim pritiskom.

Evo zašto bi sledeći znaci zodijaka mogli da naiđu na poteškoće ovog meseca:

Bik

Možda ćete se osećati malo loše ovog meseca, a sve je to zahvaljujući činjenici da je Venera, vaša vladajuća planeta, stacionirana retrogradno 19. decembra.

Zbog toga biste se mogli osećati pomalo zbunjeno ili nepovezano, primoravajući vas da postanete malo više snalažljivi i fleksibilni.

Kako se mesec nastavlja, možda ćete se osećati kao da određene situacije u vašem životu postaju sve naglašenije i intenzivirane.

Možda se čak osećate kao da se određeni zidovi podižu oko ljudi do kojih vam je stalo, primoravajući vas ili da poštujete njihove barijere ili da ih srušite.

Dok se Saturn 24. decembra ukršta sa Uranom u Biku, možda ste na ivici da se pobunite protiv svega što ograničava vaš potencijal.

Rak

Ovog meseca, možda ćete se osećati kao da vi i vaši najmiliji gazite jedni drugima po prstima.

Venera će se pozicionirati retrogradno od 19. decembra, izazivajući dramu u vašoj sedmoj kući partnerstva.

Ovo bi moglo da vrati uspavane konflikte u život, ohrabrujući vas da konačno razgovarate o ‘slonu u sobi’ i dobijete neke odgovore.

Ako se ne slažete sa nekim koga volite, pokušajte da ostanete pozitivni.

Učite o tome kakav ste partner i kakav vam je partner potreban.

Prođite kroz teške stvari, jer bi to moglo da vas i vašeg partnera mnogo zbliži.

Vaga

Ako vam se čini da je ovaj mesec težak, imate pravo da se žalite, Vage.

Venera — vaša vladajuća planeta — će 19. decembra stati retrogradno, zbog čega ćete se možda osećati ranjivije i osetljivije nego inače.

Ova retrogradnost se takođe dešava u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, što može izneti na videlo duboko ukorenjene emocionalne probleme.

Međutim, ovi problemi su možda oduvek bili tu, tinjajući tik ispod površine.

Ova retrogradnost bi mogla biti prelepa prilika da se kroz nju proradite i sagledate sebe na način na koji nikada ranije niste.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro