Pretraži

DOBRO SE ČUVAJTE: Ova 3 znaka očekuje težak period tokom vladavine Device

Astro
0
Photo: pixabay.com

Vladavina Device počela je 23. avgusta i trajaće sve do 23. septembra 2019. godine – evo koje znakove očekuje period pun izazova i turbulencija.

——————– Sponsored ——————–

Lav je dete u duši, ali Device ne vole igrice, rizik i previše zabave. Dok smo tokom perioda Lava maštali i ispunjavali svojoj duši najlepše želje, u periodu Device očekuje nas samokritičnost i razmatranje neophodnih promena, piše Lovesensa.

Mnoge će mučiti perfekcionizam i želja za što boljom organizacijom. Uspostavićete svakodnevne rutine i rituale i posle turbulentnog i nestabilnog Lava, ulazite u period monotonije i strogog planiranja.Evo koji će znakovi Zodijaka imati najviše neprilika tokom vladavine Device:

Blizanci – rad, red i disciplina

Postajete samokritični i više nego što je poželjno. Sunce je u vašoj četvrtoj kući koja simbolizuje porodicu i dom, pa ćete se u narednom periodu izolovati i provoditi vreme damo sa bliskim ljudima. Plašite se kako će drugi reagovati na vaše odluke, situacije i ponašanje. Bez obzira na sve, važno je da ostanete svoji.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Vaga – skeptične i pesimistične

Tokom vladavine Device Vage se trude da sve urade savršeno, ali gube sigurnost u sebe i ne veruju u pozitivan ishod. Postajete previše kritički nastrojeni prema svojim odlukama i navikama. Sunce se nalazi u vašoj 12. kući, odnosno kući karme i snova, a to znači da će biti pojačan osećaj krivice. Pokušajte da se oslobodite stresa. Više se odmarajte!

Vodolija – problemi na sedmom nebu

Drage Vodolije, ništa na ovom svetu nije savršeno, a baš u tome se krije i ta večna lepota. Imaćete osećaj kako su drugi ljudi znatno uspešniji i bolji od vas. Sunce je u vašoj 8. kući, kući seksa, moći i transformacije. To znači da ćete zbog nedostatka samopouzdanja izgubiti veru u sebe i iskrenu ljubav. Imaćete rizičan odnos sa partnerom, čak će i vaša veza biti na prekretnici. Ne očajavajte, već ograničite negativnost i otvorite dušu. Iskrenost se uvek isplati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro