Pretraži

DNEVNI HOROSKOP: Ovnovi, emotivna situacija je nesigurna! Device, u ljubavi je potraga izazovnija!

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

POSAO: Finansije Vas ne maze već neko vreme i samo gvozdena disciplina može stati tome na kraj. Nemilosrdno ćete smanjivati troškove,a usput i svoje sitne uzitke.
LJUBAV: Emotivna situacija je nesigurna i bez jasnih rešenja. Jedino u šta ste zaista sigurni je da ništa ne traje zauvek.
ZDRAVLJE: Izbegavajte naprezanje.

BIK

POSAO: Vaš ego će se kupati u potvrdi Vaše snage i kreativnosti, ali pravo zadovoljstvo osetićete kada svoje moći iskoristite za opšte dobro.
LJUBAV: Bićete posvećeni partneru. Napokon ćete shvatiti koiko Vam je stalo do veze i kako da tu vezu produbite u smislu poverenja i tolerancije.
ZDRAVLJE: Naglašena je nesanica.

BLIZANCI

POSAO: Bićete fantastičan i velikodušan saradnik. Izvlačićete najbolje iz ljudi, pokrenućete efikasan timski rad nakon koga je Vašim poslovnim mogućnostima samo nebo granica.
LJUBAV: Ponovo ćete otkriti plamen ljubavi koji Vas je pre nekog vremena i spojio.
ZDRAVLJE: Moguća je upala mišića.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

POSAO: Dan ćete provesti u planiranju i odredjivanju ciljeva. Ne želite polovična rešenja ni odgadjanja do nekih srećnijih dana.
LJUBAV: Ukoliko ste sami, tražićete ljubav, ali samo nekoga ko će Vam istom merom uzvratiti. Možete očekivati da će Vam emocije biti uzvraćene.
ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih tegoba.

LAV

POSAO: Nećete se pomaći sa mrtve tačke dok ne potražite sebi slične ili naprotiv, sasvim različite saradnike, sa kojima možete ostvariti željeni projekat.
LJUBAV: Nemojte da Vas partner zavara telesnom strašću i da zanemarite najbitnije osobine koje partner treba da gaji u vezi.
ZDRAVLJE: Povedite računa o apetitu.

DEVICA

POSAO: Ono što sad odlučite da postignete zaista će se i dogoditi, uz Vaš divovski trud i zalaganje. Razumevanje i toplina koju Vam pružaju najbliži biće Vaša snaga u predstojećim izazovima.
LJUBAV: U ljubavi je potraga izazovnija i traži od Vas suptilnost i intuiciju. Odbacite depresivne misli, Vaš šarm će isplivati na površinu.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa glavom i očima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

POSAO: Zar ste već zaboravili koliko ste zapravo posebni? Imate velike planove, pitanje je ko Vas u tome može pratiti?
LJUBAV: Polako se na vidiku oblikuju veliki emotivni ciljevi. Kad znate po šta idete, način će se nametnuti sam po sebi.
ZDRAVLJE: Prijalo bi Vam više sna.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovna zbivanja su uglavnom pozitivna, a bila bi još bolja da nema Vašeg brzopletog jezika. Vaše promene raspoloženja i mrzovoljne opaske mogu Vam samo odmoći u rešavanju gorućih problema.
LJUBAV: Privlačićete pažnju svojim prirodnim šarmom. Vaša zavodljivost ima više veze s unutrašnjom preraspodelom energije, a manje s čistim flertom i zabavom.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda i upalnih stanja.

STRELAC

POSAO: Na poslovnim sastancima i osetljivim razgovorima držite se one stare poslovice „ispeci pa reci!“.
LJUBAV: Već sama činjenica da ste napokon u kontaktu sa svojim bićem biće dovoljna za samozadovoljni osmeh.
ZDRAVLJE: Ali za uživanje je dovoljna srećna i zadovoljna dusa.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

POSAO: U spoljnom svetu stvari nisu baš tako blistave. Na poslu vam odaju priznanje, ali to je sve.
LJUBAV: Zračite nekom posebnom energijom i stalno Vas obasipaju pozivima na romantična druženja. Sve će ostati na nivou flerta, bar zasad!
ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema.

VODOLIJA

POSAO: U poslu prštite od novih ideja koje potencijalno donose značajni finansijski pomak. Ipak, zadržite ideje za sebe dok ne budete sigurni da ih prezentujete pravim ljudima.
LJUBAV: Ne prepuštajte se olako strasti, jer Vas to može skrenuti sa pravog puta koji ste zacrtali.
ZDRAVLJE: Povedite racuna o cirkulaciji.

RIBE

POSAO: Ideje u koje ste ulozili novac i vreme polako daju prve plodove. Ipak, strpite se, dok ne budete sigurni da ste na pravom putu.
LJUBAV: U ljubavi nećete biti skloni sukobima, zaželeli ste se mira. Mir će trajati do prvog prigovora, nakon čega ni Vi nećete ostati dužni, naprotiv!
ZDRAVLJE: Povedite računa o povišenom pritisku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro