Pretraži

DNEVNI HOROSKOP: Ovnovi, danas niste toliko zainteresovani za partnera! Rakovi, idealan je dan da izgladite loše odnose iz prošlosti!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

POSAO: Nove obaveze i zaduženja Vam mogu biti nametnuta. Dan je dobar za početak bilo kog novog posla ili poduhvata.
LJUBAV: Danas niste toliko zainteresovani za partnera, radije ćete se posvetiti obavezama.
ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa glavoboljom.

BIK

POSAO: Možete imati dobru saradnju sa jednom Devicom. Tokom ovog dana sve može ići po planu i razvoj događaja Vam ide u korist.
LJUBAV: Sigurni ste u sebe jer znate na čemu ste. Odnos sa partnerom je stabilan. Oni koji su slobodni mogu biti zaintrigirani od strane Vodolije.
ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana se odlično osećate.

BLIZANCI

POSAO: Možda nisu baš svi planovi išli kao što je bilo očekivano. Danas možete praviti neke greške na poslu. Ističu Vam rokovi, kasnite…
LJUBAV: Vašu pažnju može da privuče sasvim neobična osoba. Međutim, iako ćete ostvariti kontakt, izlazak i susret ćete verovatno odložiti.
ZDRAVLJE: Povećana nervoza, glavobolja, potrebno Vam je opuštanje.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

RAK

POSAO: Možda ste od nekoga čuli pogrešnu informaciju ili postoji osoba koja Vam namerno pravi intrige. Vodite računa o svojim saradnicima i podređenima.
LJUBAV: Dobar dan da izgladite loše odnose iz prošlosti. Zauzeti pripadnici ovog znaka će imati solidan odnos sa partnerom.
ZDRAVLJE:  Mogući manji problemi sa stomakom.

LAV

POSAO: Želite da menjate stvari. Saradnja sa Jarcem bi mogla da bude veoma dobra za Vas.
LJUBAV: Imate velike želje, ali i velike mogućnosti. Svojim šarmom možete osvojiti osobu koja Vam se već neko vreme dopada. Krenite u akciju!
​​​​​​​ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana se dobro osećate.

DEVICA

POSAO: Kao da nešto nedostaje, iako ste većinu obaveza obavili. Proverite da niste zaboravili na neko obećanje koje ste dali u pretehodnim danima.
LJUBAV: Imate potrebu za tim da sa partnerom rešite nesuglasice. Bićete veoma nežni i emotivni, slobodno to pokažite voljenoj osobi i opustite se u zajedničkim trenucima.
​​​​​​​ZDRAVLJE: Manji problemi sa nervima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

VAGA

POSAO: Želite svima da ugodite ali ipak neke stvari neće biti kao što očekujete. Potreban Vam je saradnik u kog ćete imati poverenja. Izaberite Vodoliju.
LJUBAV: Želite da se posvetite partneru ali jednostavno nemate dovoljno vremena. Niko Vam to neće zameriti ako iskreno kažete u čemu je stvar.
​​​​​​​ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste, nedostatak volje.

ŠKORPIJA

POSAO: Polako se realizuje ono što ste isplanirali i sve to preko pomoći poznanika i poslovnih saradnika. Dobar dan da nađete posao ako ne radite.
LJUBAV: Partner će od Vas očekivati mnogo. Obratite pažnju na Device u okolini, neka od njih želi bolje da Vas upozna.
​​​​​​​ZDRAVLJE:  Vodite računa o sebi i pijte dovoljno tečnosti.

STRELAC

POSAO: Iako ste u dobrom periodu, danas baš i nije Vaš dan. Odložite sve obaveze.
LJUBAV: Emotivno ste uznemireni jer su mogli da se pojave neki problemi iz prošlosti. Partner od Vas zahteva odgovornost, suočite se sa problemima.
​​​​​​​ZDRAVLJE:  Mogući bolovi u nogama ili problemi sa cirkulacijom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

JARAC

POSAO: Polako ali sigurno, vidite svetlo na kraju tunela. Nove prilike za zaradu se ostvaruju, pogotovo u saradnji sa lepšim polom.
LJUBAV: Moguć je početak novog značajnog poznanstva. Ako imate partnera uživaćete. Nemojte se plašiti da pokažete sasvim otvoreno svoje emocije.
​​​​​​​ZDRAVLJE:  Ako imate hronične smetnje, posetite lekara.

VODOLIJA

POSAO: Imate najbolje namere i prihvatićete i više obaveza nego što biste inače bili spremni. Isplatiće Vam se.
LJUBAV: Moguće zahlađenje odnosa sa partnerom. Radije ćete provesti dan okruženi prijateljima ili zatrpani poslom. Ako ste slobodni, možete biti malo melanholični.
​​​​​​​ZDRAVLJE: Osetljivost zglobova.

RIBE

POSAO: Neočekivani događaji odlažu Vaše važne planove. Ne padajte u depresiju nego izvucite ono što možete najbolje iz trenutne situacije.
LJUBAV: Najradije ne biste puštali voljenu osobu iz svog zagrljaja. Posvetite se jedno drugome koliko možete. Ako ste slobodni, moguć je susret sa osobom iz prošlosti.
​​​​​​​ZDRAVLJE:  Manji problemi sa niskim pritiskom, vodite računa o sebi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro