Pretraži

DNEVNI HOROSKOP: Device, jedna jaka i samopouzdana osoba će otvoreno pokazati interesovanje za vas! Ribe, voljena osoba pokazuje dosta nepoverenja prema vama!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

POSAO: Za sve osobe rođene u ovom znaku koji se bave privatnim poslom, današnji dan znači mogućnost ostvarivanja neke veće zarade.
LJUBAV: Spremni ste za važne odluke i ozbiljno planirate budućnost, ali vaš partner ne misli da je vreme za to. Ima utisak da sve doživljavate preozbiljno.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Došli ste do prezasićenja istom svakodnevicom koja vam se ne dopada, a koju se plašite da napustite. Moguće je da ćete pokrenuti konačnu promenu.
LJUBAV: Možete da očekujete da ćete upoznati osobu rođenu u vašem znaku i da ćete ostvariti dobru komunikaciju sa njom od samog početka.
ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi danas.

BLIZANCI

POSAO: Zadovoljni ste trenutnim stanjem na poslu, pogotovo po pitanju finansija. Dugo ste radili da biste dovde došli i sad uživate u onom što ste postigli.
LJUBAV: Ne očekuju vas turbulentna dešavanja na emotivnom planu. Vašu vezu sa voljenom osobom kao da ništa ne može da poremeti.
ZDRAVLJE: Pazite na štitnu žlezdu i hormone.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

POSAO: Velika očekivanja vas neminovno vode ka razočarenjima. Pokušajte da realnije shvatite okolnosti u kojima se nalazite.
LJUBAV: Toliko ste zaljubljeni u svog partnera da ste spremni da se potpuno promenite da biste ga zadržali dugo pored sebe.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom.

LAV

POSAO: Ovo je pogrešan trenutak da se zalećete u nove poduhvate. Najbolje bi bilo da sve važne planove odložite za neki drugi put.
LJUBAV: Veoma vam se dopada jedna osoba koja prema vama ne pokazuje nikakvo interesovanje. Privlači vas izazov da je osvojite.
ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući.

DEVICA

POSAO: Konačno je došlo vreme za neke pozitivne preokrete. Moguće je da ćete dobiti pomoć u rešavanju svojih problema na neočekivani način.
LJUBAV: Jedna jaka i samopouzdana osoba će otvoreno pokazati interesovanje za vas. Njen hrabri stav vas istovremeno odbija i privlači.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

POSAO: Polako dolazite do unapređebja kome se nadate. Nastavite da se trudite ovako još nekoliko meseci i doći ćete do svog cilja.
LJUBAV: Želite da uđete u vezu koja je stabilna i javna. Dostva vam je komplikacija koje idu uz tajnu vezu.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža, ukočeni ste.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete danas imati i više posla i više energije da radite, pa će vam ovaj dan proći aktivno i uspešno.
LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu i kratkim avanturama. Niste raspoloženi da se vežete za neku osobu na duže vreme.
ZDRAVLJE: Odgovara vam bavljenje sportom.

STRELAC

POSAO: Danas vas očekuje napeta atnosfera na radu i sukobi sa bliskim saradnicima. Pokušajte da ne napravite nešto mnogo naglo.
LJUBAV: Odlučili ste da više ne krijete svoje nezadovoljstvo i da ozbiljno popričate sa svojim partnerom o vašoj budućnosti..
ZDRAVLJE: Slabija cirkulacija.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

POSAO: Spremni ste za velike promene i aktivno inicirate njihov početak. Imate osećaj kao da ste predugo trpeli nešto što vam ne odgovara.
LJUBAV: Izneđu vas i osobe koja vam se dopada stoje brojne prepreke. Moguće je da je vaša veza na neki način zabranjena.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA

POSAO: Nalazite se na raskrsnici po pitannu vaše karijere i svesni ste prednosti i mana svih opcija. Neodlučninste u kom pravcu da krenete.
LJUBAV: Provešćete lep dan sa voljenom osobom ispunjen lepim trenutcima koje ćete oboje dugo pamtiti.
ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj jetri i bubrezima.

RIBE

POSAO: Današnji dan za vas ne nosi nikakve promene. Pokušajte da spustite svoja očekivanja i prihvatite trenutnu situaciju.
LJUBAV: Voljena osoba pokazuje dosta nepoverenja prema vama zbog čega vas stalno ograničava. Ne želite to da trpite.
ZDRAVLJE: Uznemireni ste i pod stresom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro