Pretraži

DELUJU HLADNO I ODBOJNO, A ISTINA JE POTPUNO DRUGAČIJA: Ova dva horoskopska znaka najteže će pokazati svoje emocije

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ova dva pripadnika Zodijaka se smatraju hladnim. Njima je teško da pokažu svoje emocije, ali daleko od toga da ih nemaju.Jarac

Hladan i arogantan – ovo je prvi utisak koji velika većina ljudi stiče kada upoznaju rođene u ovom znaku. Jarci spolja izgledaju kao neosvojiva tvrđava, ali zapravo iznutra mogu da budu veoma osetljivi. Čim uništite zidove kojima su se okružili, na njihovom mestu se odmah niču novi. A kada Jarac bude spreman da vas pusti da doprete do njega, konačno ćete videti da i on ima osećanja, i to prilično duboka i snažna. Svoje emocije najčešče ne pokazuju iz straha da će biti povređeni. Zato ih kriju duboko u sebi. Međutim, kada probijete ove zidove, njihova zaštita će pasti. Ali to od partnera traži čelične živce i veliko strpljenje.

Lav

Lav ne može da kontroliše svoju sujetu, što ga sprečava da se otvori i pokaže drugoj osobi svoje slabosti, čak i ako se poznaju ceo život. Oni nikada neće priznati čega se stide. NJihove partnere obično muči osećaj da oni o Lavovima ne znaju skoro ništa. Reč „izvini“ izgovara samo u izuzetnim slučajevima. Čak i ako duboko u sebi shvati da je pogrešio, retko će to priznati. Isto tako će teško priznati da vas voli, čak i ako to na druge načine pokazuje, na primer time što vam ugađa, priređuje iznenađenja. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro