Pretraži

DANAS JE ROZE SUPERMESEC U VAGI: Za ova 3 astro znaka sprema se nešto predivno!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Srećom pozitivni Mesec ima i svoje pozitivne strane, a i njegov uticaj zavisi i od njegovog položaja, veličine i u kojem znaku počinje svoju vladavinu, piše Lovesensa.

Pun Mesec koji vlada od 7. aprila je jedan od najvećih Meseca u 2020. godini, pa ga zato nazivaju Ružičasti Supermesec.

Ružičasti Supermesec ulazi u znak Vage, što nekim horoskopskim znakovima može doneti izbalansiranost, zahvalnost i harmoniju.Vaga pomaže da pronađemo zlatnu sredinu između dve ekstremne situacije. Ona je simbol pravde, dobre energije i racionalnih odluka.

Sa druge strane, Ružičasti Super mesec kreira trigon sa Marsom i romantičnom Venerom, i budi ljubav u srcu, empatiju i pojačanu strast. Susret Venere, Saturna i punog Meseca podstiče nas da ispunimo obećanja.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Evo kojim znakovima će Ružičasti Supermesec doneti nešto prelepo, romantično i nadahnjujuće:

Blizanci – ljubav vas budi iz melanholije i negativnih emotivnih stanja

Poezija, ljubavna pisma, maštanje, kreativnost i zadovoljstvo romantičnim statusom – sve ovo će probuditi vašu uspavanu dušu dragi Blizanci. Vreme je da u sumornim i izazovnim vremenima dozvolite da polje ljubavi procveta u vašem životu. Blokade nestaju, a vi napokon imate priliku da doživite pravu blagodat ljubavi. Dozvolite sebi da volite i budete voljeni. Uklonite prepreke prošlosti i prethodnog života. Neka ljubav donese novi smisao u vaš život.

Vaga – postajete osoba kakva ste oduvek želeli da budete

Vreme je da napravite promene o kojima odavno razmišljate. Pružite sebi neko zadovoljstvo. nagradite sebe za nešto što ste postigli. Više niste skriveni i zatvoreni iza rešetki straha. Sada možete stvarati i raditi na poboljšanju svog bića. otvorite se za dobru transformaciju.

Vodolija – Naučili ste da cenite sadašnji trenutak

Previše vremena ste trošili na razmatranje prošlosti i planiranje budućnosti, ali Supermesec vas sada uči da cenite sadašnji trenutak. Koliko god situacija bila teška i izazovna, u svakom trenutku možete pronaći sreću. Tek kada počnete da živite sadašnji trenutak, osetićete da ste živi i pozitivna energija ispuniće svaku ćeliju vašeg bića.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro