Pretraži

BORBA SUNCA I SATURNA: Spremite se za izazove koji nas očekuju danas i sutra!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Saturn u Jarcu će ovih dana (7. i 8. novembra) smanjiti vitalnost i svetlost Sunca u Vagi. Reč je o zahtevnom aspektu koji nam često odnosi povećanu odgovornost i suočava nas sa problemima koje treba da rešimo kako bismo mogli ići dalje. Strahovi i nesigurnosti bi nam mogli narušiti odlučnost, pa i samopouzdanje.

——————– Sponsored ——————–

Pitamo se možemo li izaći na kraj sa tim izazovima?

Neupitno je da znamo i možemo. Bitno je da ono što nam se događa ne doživimo kao nepremostivo. Nije veće od nas. Okolnosti i ljudi nam ne mogu oduzeti snagu i moć. Mi smo ti koji odlučujemo. Naš doživljaj onoga što se odvija pred nama je ključan. Pustite ego, tražite ono što je najbolje za vas i sve osobe uključene u priču, ako postoje, piše astrolog Julijana Oremović.Neke od tema ovog aspekta mogu biti odnosi sa starijim osobama, autoritetima, partnerski odnosi, pitanje poverenja, stabilnosti i odgovornosti, teskoba, nerešeni problemi iz prošlosti.

Uložite trud, isplatiće vam se.

Nemojte olako odustati i dignuti ruke od onoga što vam je bitno.

Udaljite se od osoba koje vas kritikuju ili vam otežavaju ispunjenje obaveza.

Imajte na umu da nas ne mogu svi prihvatiti i potvrditi. Tražite potvrdu unutar sebe.

Pogledajte svoje strahove u oči, nasmešite im se. Strahovi su igra uma.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Ne izbegavajte neminovno, beg od onoga što vas opterećuje je nemoguć. Ono od čega bežite, trči za vama.

Sunce je simbol autentičnosti, naša jezgra. Kad na to naleti Saturn, dolazi do suočavanja jer sve što je netačno, lažno mora biti odbačeno, a to nekad može biti zahtevno jer se volimo držati za poznato koliko god nam ono nekad otežavalo napredovanje.

Saturn traži kraj, završetak nečega i on će uvek aplaudirati dobro obavljenom poslu i doneti vam nagrade. Zato nemojte odustati od onoga što vam je bitno. Odbacite trenutno ono što je manje važno. Fokus samo na bitno!

Ovaj aspekt mogao bi najviše uticati na pripadnike Vaga, Ovna, Jarca i Raka, kao i na one koji imaju podznak u tim znakovima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro