Pretraži

10 stereotipa o Lavu u koje svi verujemo, a 100% su netačni

Astro
0
Photo: pixabay.com

Žena Lav je vatrena, i iako izgleda kao da može da pokori svet, ponekad je isto tako ranjiva kao i svi drugi, piše Luftika

Bez obzira da li verujete u astrologiju ili ne, važno je shvatiti da nije sve što čujete o Lavovoj ličnosti istinito. Dakle, ako mislite da poznajete znak Lava, razmislite ponovo.

Evo 10 neistinitih stereotipa o Lavovima i istina o tome kakvi su zaista.

1. Lavovi vole da budu u centru pažnje.

Uobičajeno se smatra da Lavovi vole da budu u centru pažnje u svakom trenutku, ali to je uglavnom pogrešno. Iako žene Lavovi vole da im se posvećuje pažnja, ne vole previše pogleda u njih. Lavovi više vole da im pažnju posvećuje osoba sa kojom se pokušavaju povezati umesto čitava soba stranaca.

2. Žele da ih se tretira kao kraljice.

Lavica ne želi da bude tretirana kao kraljica samo zato što je to rekla. Ona zna da je kraljica i očekuje da će je poštovati kao jednu. Nemojte pogrešno shvatiti ni ovu želju da ih se poštuje – Lavica nije diva, ona samo zahteva isto poštovanje koje daje drugima.

3. Uživaju u drami.

Biti dramatičan i biti strastven dve su različite stvari. Lavovi neće biti često uhvaćeni da pričaju ljudima iza leđa. Umesto toga, Lav iznosi svoje mišljenje prilično strastveno, ponekad vređajući ljude, ali nikada sa krajnjim namerama.

4. Lavovi su totalni kontrol frikovi

Lavovi nemaju problema da dozvole drugim ljudima da preuzmu kontrolu nad situacijama ako im se učini da znaju šta rade. Vole rešavati probleme i rešavati stvari, pa često preuzimaju kontrolu ako niko drugi ne istupi. Međutim, Lavovi su uvek spremni da saslušaju šta drugi imaju da kažu i dozvoljavaju im da preuzmu kontrolu ako to zaista žele.

5. Lav može biti hladan kao led.

Da, Lav može izgledati zaista hladan i bez emocija, ali ne dozvolite da vas to zavara. Lavovi se ne razbacuju emocijama, ali im je stalo do osećanja svojih prijatelja, porodice, pa čak i stranaca. Iako vam Lav možda neće pokazati mnogo saosećanja kada ste prehlađeni, ona će biti tu za vas ako ga pozovete usred noći da vas spasi od loše situacije.

6. Veoma su izbirljivi.

Lavovi nisu izbirljivi samo zbog toga da bi se predstavili kao čvrsti i odlučni. Oni samo znaju šta im se sviđa i šta žele, i ne žele da se zadovolje sa manje. Dakle, iako bi Lav radije napravio kafu od svežeg mlevenog zrna umesto praha koji je kupljen u prodavnici, to ne znači da su izbirljivi u svemu u životu.

7. Sebični su.

Žena Lav je veoma ambiciozna i usredsređena na postizanje svojih ciljeva. Iako se može činiti da ona uvek radi stvari koje služe njenom najboljem interesu, ona zaista samo nastoji da bude najbolja i da živi svoje snove. Kada je reč o deljenju, pružanju usluga prijateljima i pomaganju strancima, Lavovi su veoma velikodušni.

8. Lavovi su društveni leptiri.

Samo zato što su ljudi skloni Lavovima, to ne mora da znači da su društveno sposobni. Zapravo, žena Lav može biti vrlo stidljiva, introvertna i povučena u sebe, što joj otežava povezivanje sa ljudima. U stvari, može potrajati neko vreme da biste zaista upoznali Lavicu, ali jednom kada to učinite, verovatno ćete se zaljubiti u nju.

9. Oni su neverovatno arogantni.

Lav odiše samopouzdanjem, a to može biti izuzetno zastrašujuće za druge. Na sreću, Lavovi se osećaju prijatno u svojoj koži, znaju šta žele, imaju čvrsto mišljenje i zadovoljni su sami sa sobom. Lavovi se neće često zadovoljiti činjenjem stvari za koje ne veruju da su vredni njihovog vremena ili energije, i skloni su da ostanu pri svom mišljenju, često ih čineći arogantnima čak i kada to ne žele.

10. Lav ima skup ukus.

Lavovi zapravo daju prednost kvalitetu nad količinom, ali to se ne odnosi na sve u životu. Lav ne zahteva nužno luksuzne automobile, skupe ručne torbe i raskošan nakit; međutim, oni imaju skup ukus kada su u pitanju stvari koje će im obogatiti život. Želi putovati i videti svet, probati vrhunska vina i piva, te iskusiti umetnost i muziku. Iskustva i doživljaji za njih su uvek ispred materijalnog.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro