Pretraži

„OBOSTRANA SREĆA NIJE VIŠE MOGUĆA“: Popularni influenseri raskidom rastužili fanove (FOTO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/djotafreestyle

Marija i Đota su nakon više od četiri godine veze odlučili da stave tačku na svoju ljubav. Oni su ovo podelili sa svojim pratiocima zajedničkom objavom na Instagramu.



Đota je već dugo prisutan na društvenim mrežama, a probio se zahvaljujući fudbalskim trikovima po kojima je postao popularan na Jutjubu. Njegova devojka, Marija, je uz njega krenula da snima za Youtube, a pre toga je i sama bila popularna na Instagramu

Oni su vrlo otvoreno pričali o svojoj vezi i delili najlepše trenutke zbog čega su stekli vernu bazu fanova koji su se ugledali na njihovu ljubav kao dobar primer kako zdrava veza između dvoje mladih treba da izgleda.

Ipak, nedavno su počela govorkanja da između ovog para ne cvetaju ruže s obzirom na to da već duže vreme nisu objavljivali zajedničke fotografije. 

Da su ove priče istinite, potvrdili su i Marija i Đota.

Nakon 4 i po godine veze, pune prelepih trenutaka, a i onih teških, kroz koje smo prošli zajedno, Marija i smo odlučili da se rastanemo. Dugo smo razgovarali o svemu, prisećali se prošlosti, govorili o sadašnjosti i planovima za budućnost, a nakon svega toga, odlučili smo da je bolje da krenemo različitim putevima. Na tom svom putu, uvek će imati moju podršku, a znam da ću i ja imati njenu. Ipak, nakon toliko godina, osobe ne budu samo emotivni partneri, već postanu i najbolji prijatelji. Nažalost, obostrana sreća je u poslednjim mesecima bila nemoguća, te smo se zato i odlučili da napravimo ovaj korak – napisao je Đota.

I Đota i Marija su ispod objave dobili brojne komentare razočaranih i rastuženih fanova, ali i poruke podrške svojih kolega.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence