Pretraži

„Sa pet godina sam pevala narodne pesme“: Valentina otkrila detalje odrastanja, pa progovorila o muzičkim počecima (VIDEO)

IDJShow
0
valentina nikolić
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Najmlađa učesnica IDJShow-a i devojka koja je obeležila takmičenje svojom harizmom, ali i željom za velikom karijerom je definitivno Valentina Nikolić koja je bila gost Danice Nikolić u najnovijem IDJHot specijalu.

Valentina se sa samo 17 godina našla na audiciji za vodeće, regionalno muzičko takmičenje i svojom pojavom je pokupila simpatije žirija i zaslužila svoje mesto među Top 12 finalista.

Na samom početku, dok naši takmičari još uvek nisu bili podeljeni u timove kod Nataše, Relje i Darka, Valentina je imala priliku i to po prvi put u životu da se nađe u studiju, a ovaj događaj joj je ulepšao Relja Popović koji je u njoj prepoznao brojne talente.

Ona je tokom takmičenja proslavila svoje punoletstvo sa IDJ ekipom, a sada je sa Danicom porazgovarala o tome kakav je osećaj bio naći se na ovom velikom stejdžu, kao i odakle tolika spremnost za veliku karijeru i zrelost u praktično tinejdžerskim godinama.

„Generalno, jeste to sve od malena, ta želja, oduvek sam razmišljala o tome i kada svaki dan razmišljaš o tome onda se psihički pripremiš na sve ovo i znaš šta te sve čeka. Kada sam bila mlađa, zatvorim se u sobicu, pustim muziku, pa kao plešem i pevam, ali generalno iskustva nisam imala. Bukvalno sam došla ovde i bila u fazonu idem, pa šta bude“, ispričala je Valentina kroz osmeh, a potom otkrila odakle tolika ljubav prema muzici, kao i da li je to nešto što vuče iz porodice.

„Niko u mojoj porodici se ne bavi muzikom, niko se ne bavi pevanjem, jedino eto što se tata malo razume, jer prosto voli muziku, ali sam tu ljubav skontala još kad sam bila mala. Sećam se da sam pevala one narodne pesme, ja sad stvarno nisam u tom fazonu, ali to je tada bilo u trendu. Kad sam bila kod babe, tu je bio neki spomenik, i sva deca su se okupljala i ja onako stanem na spomenik i pevam ‘Avlije, avlije’ od Zorice Brunclik. Ja sam već tu zamišljala nesto, a ne znam koliko sam imala godina, možda pet“, priznala je ona.

Šta je to Valentina imala da kaže o svom učešću, nastupu sa Lores koji je po pregledima oborio sve dosadašnje rekorde, kao i privatnom životu, pogledajte u najnovijem izdanju IDJHot-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow