Pretraži

„PRAVILA SAM OD SEBE NEŠTO ŠTO NISAM“: Zona o nesigurnostima i ljubavnom odnosu iz kog je dosta naučila (VIDEO)

IDJShow
0
Tijana Trivić Zona
Screenshot: Youtube/IDJTV

Ove nedelje voditeljka Danica Nikolić u emisiji IDJHOT ugostila je učesnicu druge sezone IDJShow-a Tijanu Trivić Zonu, koja je ekskluzivno za naše kamere otkrila sve o svojim muzičkim počecima, ali i o detaljima iz privatnog života.

Zona je govorila o svojim nastupima u takmičenju, kao i  o muzičkim počecima, a osvrnula se i na svoj privatni život.

Kako je otkrila, pre nešto više od godinu dana u njenom životu dogodila se prekretnica zbog koje je danas ovakva kakva jeste, autentična i svoja.

  • Uvek sam znala šta želim, ali nisam uvek značla ko sam. Desilo se da u jednom periodu života nisam bila ja ja. Otišla sam u neki ekstrem, iz neke obične devojke oprešla sam u potpunu alternativu. To je bila fejk sigurnost, ošišala sam se, nosila svašta, nije me bilo briga za tuđa mišljenja, a zapravo sam tad bila najnesigurnija – ispričala je ona, pa otkrila i zbog čega se to dešavalo:

  • To je sve nastalo zbog ljubavnog odnosa u kojem sam se ja potpuno izgubila. To je došlo suptilo i polako, želela sam da pomognem, da budem tu, imala sam čiste namere, a možda nisam premećivala da pravim od sebe nešto što nisam. To je bilo možda da bih se osećala prihvaćenije, ne da bih se nekome svidela – navela je Zona.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte sve o detinjstvu Tijane Trivić, koji su joj hobiji, sa koliko godina je počela da se bavi muzikom, kao i da li sebe vidi kao pobednicu IDJShow-a:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow