Pretraži

„OVO JE BILO KAO SA DRUGE PLANETE“: Amna i Toma energičnim nastupom fascinirali coach-eve i publiku

IDJShow
0
AMNA TOMA

Poslednji pevački par za večeras su Toma Milovanović i Amna Alajbegović.

Pobednica prve sezone i ovogodišnji finalista IDJShow-a večerašnji deo nastupa zatvorili su izvedbom pesme „Taktika“ Raste i Linka, a potom su otkrili i ono što je malo ko znao.

Naime, njih dvoje se godinama poznaju i druže, a prolazili su i kroz mnoge slične situacije.

  • Ja Amnu znam jako dugo, kad sam se preselio u Beograd, bili smo u istoj školi i prolazili smo kroz slične situacije – rekao je Toma, a Amna je dodala:

  • Ovo je bio šlag na torti, naš nastup. Tomi ne treba mnogo saveta, on ima melanholiju u glasu, dokazao je da kida. Žao mi je što nije imao više prilika da peva balade, što on najviše voli.

Nataša je prva od coach-eva iznela svoje mišljenje.

Ja mogu da kažem da sam postala Amnin fan. Dva najupečatljivija nastupa su upravo sa tobom. Da nisam odlučila da mojim kandidatima dam najveći broj bodova, sigurno bih dala vama – iskreno je poručila Bekvalčeva.

S obzirom na to da je Amna prethodne godine bila u Reljinom timu, a da je ove godine Toma, IDJCoach nije krio oduševljenje što sarađuje sa njima.

  • Puno mi je srce kad gledam vas dvoje. Nekako se kao čovek osećam ispunjenije, ako sam ja doprineo da vi budete takvi. Tomo, tvoj najmanji problem je muzika, ali imaš neke barijere u glavi, ali polako ih prevazilaziš. Svi sazrevate u takmičenju, ti polako postaješ zvezda, još samo da poveruješ u to, ja verujem u tebe. Meni je ovaj nastup kao sa druge planete – iskren je bio Relja.

On im je poručio da, iako su deo IDJShow-a, oni su i deo Made in Blkn-a.

  • Zbog čega na vas gledam kao na porodicu. Oboje vas mnogo volim – zaključio je Popović.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow