Pretraži

OTVORIO DUŠU: Toma Milovanović u emotivnoj ispovesti progovorio o detinjstvu i teškim trenucima – evo šta nas očekuje u novom IDJHot-u!

IDJShow
0
Foto: IDJTV

U novom izdanju emisije IDJHot, koju premijerno možete pogledati u petak 15. decembra od 20h na Youtube kanalu IDJTV, voditeljka Danica Nikolić ugostila je finalistu druge sezone IDJShow-a, Tomu Milovanovića.

Mladi i talentovani takmičar druge sezone IDJShow-a, Toma Milovanović, koji se trenutno nalazi na drugom mestu liste finalista, već na samom početku takmičenja privukao veliku pažnju javnosti, ali i IDJCoach-a Relje Popovića, koji je odmah poželeo da bude njegov mentor.

Toma je ubrzo postao deo Reljinog tima, uz čiju nesebičnu pomoć i podršku je uspeo da se plasira u finale, a u narednoj epizodi IDJShow-a publika će konačno biti u prilici da čuje i njegovu pesmu koju je snimio uz pomoć Relje i njegovog tima, a koju je, kako je istakao, posvetio majci, sestri i Kosovu.

Foto: IDJTV

Toma je uoči finalne emisije, koja nas očekuje u nedelju 24. decembra, gostovao kod voditeljke Danice Nikolić u emisiji IDJHot i tom prilikom otvorio dušu i progovorio o svim manje poznatim detaljima iz života, ali i pojedinim bolnim trenucima koji su obeležili njegovo detinjstvo.

Toma se tom prilikom osvrnuo na odrastanje na Kosovu, roditelje, život u kolektivnom centru za izbeglice u kom je živeo sa porodicom od početka rata, preseljenje u Pančevo gde, kako je istakao, nije bio dobro prihvaćen u društvu koje ga je često zadirkivalo, a u emotivnom razgovoru progovorio je i o ljubavi, priznavši da je doživeo veliki udarac kada je saznao da ga je devojka sa kojom je bio u vezi duže vreme, prevarila.

O kojim još temama je Toma razgovarao sa Danicom Nikolić, saznajte u novom izdanju emisije IDJHot, koje premijerno možete pogledati u petak, 15. decembra od 20h na IDJTV Youtube kanalu i IDJTV televiziji.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow