Pretraži

„NISAM MOGAO DA SE SASTAVIM“: Toma progovorio o ljubavi i prvoj vezi, pa priznao da je bio prevaren (VIDEO)

IDJShow
0
Foto: IDJTV

U novom izdanju emisije IDJHot voditeljka Danica Nikolić ugostila je finalistu druge sezone IDJShow-a, Tomu Milovanovića.

Talentovani takmičar druge sezone IDJShow-a, Toma Milovanović, koji se trenutno nalazi na drugom mestu liste finalista, već na samom početku takmičenja privukao veliku pažnju javnosti, ali i IDJCoach-a Relje Popovića, koji je odmah poželeo da bude njegov mentor.

Toma je sada rešio da progoovri o svom detinjstvu, životu na Kosovu, a u razgovoru sa Danicom otrkio je i detalje o ljubavnom životu.

Prema njegovim rečima, prvu simpatiju je imao u petom razredu.

  • Bila je ta jedna devojčica koja mi je bila drugarica, išli smo zajedno na karate. Družili smo se, ali je u jednom momentu počela da mi se sviđa. Pisao sam joj pisma, slao preko sestre…svašta sam radio. To je moja prva ljubav – otkrio je Toma.

Kada je u pitanju njegova prva duža veza on nema lepe uspomene na taj period.

Imao sam veze i ranije, ali ne računam to jer je trajalo po nedelju, dve, mesec dana. Prva duža veza bila mi je na daljinu. Nisam sada u kontaktu sa tom devojkom, ali ne želim da pričam loše o njoj jer me je na neki način naučila kakav profil devojke želim, a to svakako nije njen – iskren je bio naš finalista.

On je potom otkrio da je dosta naučio u toj vezi.

  • Nisam znao da se postavim, šta je ispravno, šta ne. Ušao sam u sve na slepo, a baš sam se zaljubio – rekao je on, a voditeljka Danica ga je upitala da li je bio prevaren u toj vezi.

  • Pa, sad kad pitaš odgovoriću. Jeste, prevarila me je. Bilo je teško, sećam se tog momenta. Osećao sam to, ona nije želela da mi prizna. To je trajalo,  a saznao sam na svoj rođendan. Stigle su mi poruke i slike…Bilo je teško, nisam mogao da se sastavim dva-tri meseca. Ne želim sada da pričam mnogo o tome, neprijatno je, možda je i ona naučila lekciju iz svega, d ane treba to da radi – naveo je on i dodao da se teško zaljubljuje.

  • Nisam zaljubljive prirode, ali kad se desi onda se stvarno desi. Nikad nisam mogao ništa na silu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow