Pretraži

„NIJE MI DAO DA SKRENEM SA PUTA“: Kosta o takmičenju u IDJShow-u i odnosu sa Reljom Popovićem

IDJShow
0
Kosta Radovanović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Finalista druge sezone IDJShow-a Kosta Radovanović progovorio je o takmičenju, njegovim utiscima, ali i dešavanjima iza kamera.

Kosta će večeras od 21h na IDJVideos.TV Youtube kanalu, kao i od 22:30 na TV Nova predstaviti svoju prvu pesmu i spot koji je radio zajedno sa svojim mentorom Reljom Popovićem i njegovim timom, a pre tog trenutka on je otkrio sve o svojim muzičkim počecima.

Kako je rekao, muzikom je počeo da se bavi još u Osnovnoj školi.

Završio sam nižu muzičku školu za klavir, počeo sam da se bavim akustičnim žurkama gde je klasičan klavir, gitara i dva glasa. Već pet godina radim i gradim – rekao je on u intervjuu za Nova.rs.

Ono što je malo ko znao je da se Kosta prijavio i za prvu sezonu IDJShow-a, međutim, zbog sticaja okolnosti, nije se našao u takmičenju.

  • Prošle godine sam se prijavio za IDJShow, ali sam zakasnio 15 minuta, ali ko zna zašto je to dobro – otkrio je finalista, koji je potom objasnio kakav je Relja kao coach:

  • Uvek je bio tu kada sam poželeo nešto da menjam i skrenem sa puta. Dosta pomaže i dosta se zalaže za nas, prijateljski je postupio prema nama i svim ljudima iz tima. Kada sam hteo da izađem iz konfor zone, nije mi dozvolio, što je dobro – naveo je on, pa otkrio da li je Relja strog:

  • Nije, samo zna šta hoće. Direktan je – zaključio je učesnik.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow