Pretraži

„EVO DA KAŽEM EKSKLUZIVNO…“: Toma Milovanović konačno otkrio istinu o vezi sa Đanom Smajo, pa zaintirigirao sve odgovorom (VIDEO)

News
0
toma milovanović
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Vodeće muzičko digitalno takmičenje, IDJShow, definitivno obara sve rekorde, a nastupi kao i sami takmičari postaju sve zapaženiji i viralniji na društvenim mrežama, a jedan među njima je i Toma Milovanović.

Jedna od stvari koja ne prestaje da intrigira verne fanove show-a jeste odnos između Tome i Đane Smajo o kom se spekuliše gotovo od samog početka takmičenja.

Naime, njih dvoje su se uklopili još u periodu eliminacija, te su gotovo svakodnevno objavljivali zajedničke fotografije kao i TikTokove, nakon čega su ubrzo počeli da ih povezuju. Potom je na red došla emisija u kojoj su Toma i Đana izveli duet, koji je samo još više podgrejao spekulacije zbog evidentne hemije koju su imali na sceni.

Toma Milovanović se sada našao kao gost u najnovijem One On One-u u kom je odgovarao na najzanimljivija pitanja sa mreža i tom prilikom ekskluzivno otkrio šta se dešava između njega i njegove koleginice iz takmičenja.

„Đana i ja nismo u vezi. Evo da kažem ekskluzivno, nismo u vezi, samo smo drugari“, naveo je on, a potom zaintrigirao sve insinuacijom da Đana zapravo ima dečka.

Na škakljivo pitanje „Kako se Đana ljubi“, Toma je dao neočekivani odgovor.

„Ne znam, to moraš da pitaš njenog momka. Ne smeta mi što nas povezuju, mi smo sami krivi zbog TikTokova i svega. Tako da mogu ljudi da nagađaju šta hoće, ali ja mogu da vam kažem da nismo zajedno“.

Ipak, čini se da mnogi nisu poverovali u njegove odgovore, te se ispod ovog izdanja emisije mogu pročitati brojni komentari koji su i dalje uvereni da između mladih zvezda postoji nešto više od prijateljstva.

„Ja mislim da ti kad kažeš da nisi sa Đanom sam sebi ne veruješ u te reči“, „Kako je simpatično slušati ovo negiranje veze sa Đanom posle zadnjeg vloga“, „Mogu poverovati da nisu u vezi, ali da nema ništa više od prijateljskih simpatija ne mogu. Ne može me niko uveriti da su toliko dobri glumci i da je sve marketing i scenska hemija. Sam je rekao u jednom videu da bi jednu devojku izdvojio i da ima simpatiju“, bili su samo neki od komentara na IDJTV Jutjub kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News