Pretraži

NAJVIRALNIJI TRENUCI DRUGE SEZONE IDJSHOW-A: O ovim momentima društvene mreže i dalje bruje (VIDEO)

News
0
Foto: Milena Popović

O drugoj sezoni IDJShowa sigurno će se pričati još dugo.

Oborili smo sve rekorde kada je gledanost u pitanju, postavili skroz nove standarde, osvojili društvene mreže i što je najvažnije, dobili nove IDJ zvezde. Mnogo trenutaka iz druge sezone je bilo za pamćenje, a neki od njih su postali viralni.

Milioni pregleda, šerovi i ogromna popularnost samo su deo IDJshowa, a pojedini momenti posebno su se istakli i dobili ogroman broj pregleda na društvenim mrežama.

Đanin nastup u epizodi My way, kada je otpevala pesmu „Ne kuni me ne ruži me majko“, za tren je postao popularan i obišao sve drustvene mreže. Mnoge poznate ličnosti su šerovale ovaj trenutak i bile odiševljene njenom izvedbom i to sa razlogom, jer je Đana u potpunosti pokazala neverovatan talenat i emociju koju poseduje. Preko noći je postala viralna, sa preko 2 miliona pregleda na društvenim mrežama i potvrdila da je na putu da postane velika zvezda. O ovom nastupu koji je rasplakao region još dugo će se pričati, a publika je Đanu toliko zavolela da je na kraju upravo ona odnela i pobedu.

Natašu Bekvalac su kao IDJCoach-a svi obožavali, a posebno njeni kandidati sa kojima je razvila poseban odnos i trudila se da im pomogne da budu najbolji. Ona je poznata po svojim duhovitim izjavama, koje nisu izostale ni tokom trajanja IDJShowa. Na samom početku na jednoj od audicija posavetovala je kandidata da se „malo smiri i bude više kul“, pa je ta izjava postala viralna, a mnogi su ovu izjavu koristili za razne šale na društvenim mrežama. Ovaj trenutak na Tok toku trenutno broji preko milion pregleda, a jasno je da Nata gde god da se pojavi napravi ozbiljan show.

Lores i Valentina su u epizodi „Back to the future“ spojile svoje energije na sceni i napravile totalni haos. One su za svoj nastup odabrale Tarinu pesmu „Tako mi imena“, a na sceni su se pojavile u narodnoj nošnji i spektakularnim nastupom preko noći postale viralne i osvojile sve društvene mreže. Njihov duet ima preko 3 miliona pregleda, a svi su bili oduševljeni onim što su videli na sceni, pa je bilo čak i komentara da su bolje od originala. Valentinna pesma „Pirane“ koju smo premijerno čuli u drugoj sezoni IDJShowa, takođe je postala veliki hit i broji preko milion pregleda.

O Tomi i Đani se definitvno dosta pričalo u toku IDJShowa. Kako su kliknuli na sceni, tako su se našli i iza kamera, pa su se mnogo pitali da li su Toma i Đana samo prijatelji ili između njih postoji i nešto više. Na društvenim mrežama su iz dana u dan delili zajedničke snimke i svima je bilo jasno da se njih dvoje savršeno slažu i krenule su priče da su oni zapravo u vezi. Njihov zajednički nastup uz pesmu „Pola sunca“ dodao je ulje na vatru, jer je njihova energija i emocija na sceni bila neverovatna, a sam nastup trenutno ima skoro 2 miliona pregleda na Jutjubu. Ovo je definitvno odnos koji je postao viralan, a fanovi i dalje šeruju njihove zajedničke trenutke i sigurni su da Toma i Đana nisu samo prijatelji.

Momenat koji su svi čekali tokom cele druge sezone IDJShowa bilo je finale i trenutak kada je odabrana pobednica. Na sceni je bilo veoma napeto, Đana i Barbara su se držale za ruku očekujući proglašenje, a voditelji Danica i Džordži su nakon odbrojavanja konačno saopštli da je pobednica Đana Smajo.

Emocije su u tom trenutku bile veoma jake, bilo je i suza i smeha, a ovaj trenutak je obišao sve društvene mreže i trenutno ima skoro milion i po pregleda. Đana je definitivno bila jedan od favorita od samog početka takmičenja, publika ju je nedeljama svojim glasovima držala na vrhu rang liste, a kao pobednica je apsolutno zasluženo zasijala na prvom mestu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News