Pretraži

„MORA DA ME RAZUME ZBOG OVOG POSLA“: Valentinna progovorila o ljubavi i otkrila koji je njen tip momaka (VIDEO)

IDJShow
0
valentina nikolić
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Devojka posebnog glasa i talenta za rep – Valentina Nikolić, bila je gost ovonedeljenog One On One-a prilikom čega je odgovarala na najzanimljivija pitanja sa društvenih mreža.

Nakon završetka IDJShowa i velike pobede koju je odnela Đana Smajo, našim finalistima tek predstoji blistava karijera i pesme kroz koje će uspeti da pokažu svoju svestranost i talenat.

Valentina je ove sezone bila najmlađa takmičarka, ali je i definitivno skrenula dosta pažnje na sebe, te njeni nastupi ne izlaze iz trendinga, a ona se sada našla se u emisiji One On One, u kojoj se osvrnula na sada već završeno takmičenje, ali i na nepoznate detalje iz svog privatnog života.

Privatni život naših finalista je skretao pažnju tokom celog takmičenja i dok su pojedini bili povezani u ljubavne parove, Valentina je ovaj deo svog života vešto krila od publike.

Ona je u ovoj emisiji otkrila da u IDJShowu nije imala simpatiju, ali i šta to mora da ima muškarac da bi je osvojio.

„Pa ne znam sad da izdvojim jednu stvar, kao visok i to… To je sve nebitno, mislim bitno je, ali i nije baš. Nekako mislim da je energetski, kako se najbolje sa osobom energetski sklopim, tako da eto možda ta neka energija i da prosto razumemo jedno drugo u svakom smislu, pogotovu u ovom poslu meni“, rekla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow