Pretraži

„MOLILA SAM SE DA MI DA ZNAK“: Đana iskreno o pobedi u IDJShow-u, otkrila i kako je znala da je na dobrom putu

IDJShow
0
Đana Smajo

Đana Smajo je prethodne nedelje proglašena pobednicom druge sezone IDJShow-a, a sada je bila gost u novogodišnjem izdanju emisije IDJHot.

Ona je sa našom voditeljkom Danicom Nikolić sumirala utiske iz takmičenja i tom prilikom priznala koliko je srećna zbog pobede.

  • Još nije prošlo dovoljno vremena da sve to shvatim. Ali, iskreno, iz dana u dan je osećaj sve bolji. Sada,svaki put kad se prisetim svojih nastupa, stvarno pomislim da sma možda i zaslužila to. Dala sam sve što imam i ostavila sve na stejdžu. Drago mi je da je krajnji rezultat bio meni u korist – poručila je Đana.

Pobednica druge sezone ispričala je i zanimljivu situaciju zbog koje je znala da je na dobrom putu kada je šou, ali i njena karijera u pitanju.

  • Ne mogu se pohvaliti da idem na službe, ali svakodnevno imam razgovor i molim se bogu. Samo sam ga molila da mi da nekakvu smernicu gde da se krećem po pitanju muzike. Ne da mi da pobedu, ni ništa, smao znak da ja radim nešto dobro i da sam na dobrom putu – rekla je ona pa dodala:

  • I onda kad sam otišla na IDJShow imala sam konstantno osećaj, da svaki put kad pričam sa bogom, koliko god ovo možda čudno zvučalo, da mi šalje neku povratnu informaciju. Na primer, sa komentarima, sa bodovima, pa kad sam se malo i zeznula, znala sam da tako treba, kao da ću se malo spustiti pa se vratiti. To me je držalo. Ostvarilo mi se to da sam našla svoj put, nisam očekivala da ću ovako mlada stići do cilja – iskrena je ona.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHot i saznajte šta je Đana rekla o svojim kolegama, finalistima iz IDJShow-a, kakav joj je osećaj bio dok je stajala na stejdžu sa Brabarom i kako je proslavila pobedu:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow