Pretraži

„KAD SE ZALJUBIM ODLEPIM ZA TOM OSOBOM“: Đana priznala da ima simpatiju, pa otkrila čega se plaši u ljubavi

IDJShow
0
Đana Smajo
Screenshot: Youtube/IDJTV

Pobednica druge sezone IDJShow-a Đana Smajo bila je gost u našoj emisiji HOT ID i tom prilikom otkrila je nepoznate detalje o sebi.

Ona je od početka takmičenja važila za jednog od favorita i nedeljama unazad bila je prva na našoj IDJShow tabeli, a nakon što je objavila numeru „Ljubav“ na kojoj je radila sa svojom mentorkom i njenim timom, glasovima publike odnela je pobedu u trci talenata.

Pobeda u IDJShow-u Đani je donela i glavnu nagradu – IDJCoin čija je vrednost u finalnoj epizodi dosigla 120.480 evra, a šo ona može da iskoristi za dalji razvoj svoje muzičke karijere.

Kada se radi o ljubavi, poznato je da su Đanu još tokom učešća u IDJShow-u fanovi povezivali sa kandidatom Tomom Milovanovićem, međutim oni su demantovali navode da su u vezi, već su isticali da su samo prijatelji.

đana smajo, toma milovanović
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Ona je sada otkrila da joj ljubavi u životu ne manjka, a da je najviše dobija od svoje mame:

  • Ljubavi naravno u životu ima, pogotoviu od moje mame. Ona je moja najveća ljubav. Naravno da priželjkujem ljubav, toga nikad dosta. Imam simpatije, neću da lažem, ali kada je u pitanju ljubav ili zajubljenost, toga se malo plašim jer je to za mene malo veći termin. Imam simpatiju i generalno kad sam zaljubljena odlepim za tom osobom. Možda sam zato i pažljiva – iskreno je odgovorila pobednica IDJShow-a.

Čega se Đana najviše pribojava kada se radi o medijima i karijeri, kao i koja je njena vizija za budućnost, možete pogledati u emisiji Hot ID.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow