Pretraži

„JESAM LI JA TEBE VIDELA NA INFUZIJI?“ Anastasija i Sara priznale sa kojim poteškoćama su se suočile tokom priprema za nastup

IDJShow
0
Foto: IDJTV

U večerašnjoj epizodi Sara Zinaić na sceni se našla sa prošlogodišnjom finalistkinjom Anastasijom Spasevskom.

Sara i Anastasija zajedno su izvele pesmu Pajaka i Lare „Bella“, a nakon nastupa priznale su da su zadovoljne, ali i da su se tokom priprema suočile sa pojedinim problemima, koji im ipak nisu stali na put.

  • Ja sam prezadovoljna. S obzirom na sve poteškoće koje smo imale tokom probi i zdravstvenih problema, mislim da je bilo sjajno – rekla je Sara.

– Prelepo mi je što sam opet ovde, nikad nisam imala tremu osim ovog nastupa. Drago mi je što ste nas pozvali u ovu emisiju, Sara je predivna, super smo se uklopile, ja sam prezadovoljna – rekla je Anastasija, nakon čega su usledili komentari coacheva.

Prva je svoj komentar dala Nataša, koja se odmah osvrnula na Sarinu izjavu o poteškoćama i zdravstvenim problemima sa kojima su se suočile tokom priprema za nastup.

Foto: IDJTV
  • Anastasija, jesam li ja to tebe videla na infuziji? Znači o tome pričate. I mimo toga, i da te nisam videla, prvo ste prelepe na sceni, uvek mi je lepo kada vidim dve tako mlade i lepe žene. U početku kao da mi je falilo malo energije, ali mi to onda uopšte više nije smetalo, zato što mi se svideo taj vaš mood da ste lagane. Nekada euforija i nije potrebna kada imamo baš sve što nam je na sceni potrebno kao što ste vas dve – rekla je Nataša.

– Drago mi je što je Anastasija opet na sceni. Nismo se dugo videli, radujem se što si tu. Drago mi je što pevate makedonsku pesmu, Saro mnogo dobro pevaš na makedonskom jeziku, odlično zvučiš – istakao je Darko.

– Mnogo mi je drago što vidim Anastasiju, žao mi je što si bolesna, ali uvek mi je drago da te vidim. Prelepo si izgledala, prelepo si pevala, i ti si nekako sazrela i baš mi nedostaješ na ovoj bini. Saro, za tebe imam puno reči hvale. Ti si tako lepa i nežna, kao neki mali tigar koji je vremenom počeo da raste i sad je spreman da grize za neke velike stvari i meni se to jako dopada. Prelepo si izgledala i pevala. Imaš falset koji je milion dolara, obožavam kad pevaš falsetom, sad si išla u neke visine koje su baš, baš visoke. Bila si fenomenalna, svaki put si mi osveženje. Ovaj nastup mi je bio melem za oči, za uši i za srce – zaključio je Relja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow