Pretraži

„JA SE NIKAD NE BIH USUDILA NA TAKO NEŠTO“: Zona i Toma izveli poznati hit, komentari žirija podeljeni

IDJShow
0
IDJSHOW
Screenshot: Youtube/IDJVideos.Tv

U muzičkom okršaju poslednji su se borili Toma Milovanović i Tijana Trivić Zona.

Oni su za ovaj zadatak odlučili da pred publikom i coach-evima otpevaju Reljin i Rastin duet, kao i pesmu „Mora da je ljubav“ Mirze Selimović i Ilme Karhmet.

Na tonskoj probi, dok su takmičari uvežbavali svoje nastupe, Zona je otkrila da su im pripreme pomalo stresne.

  • Pripreme teku stresno, pošto smo kasno pronašli pesmu koju ćemo izvoditi – rekla je ona, a Toma se složio:

  • Jako smo bili nervozni ovih dana – istakao je on.

Zona je dodala da je svesna da je Toma jako težak protivnik, jer je vanserijski pevač.

Nakon izvođenja pesama, Toma je istakao da nije zadovoljan svojim nastupom, a onda su usledili komentari članova žirija.

IDJSHOW
Screenshot: Youtube/IDJVideos.Tv

Toma se u drugoj pesmi nije snašao. Volim te i gotivim, ali čak mislm da ni u prvoj pesmi nisi bio najbolji, nešto je falilo. Te pesme traže drugi karakter možda. Mislim da si imao mnogo boljih karaktera. Zona je bila bolja, ima taj karakter, moće da se nosi sa takvim pesmama. Čak si i u baladi bila dobra, nismo te čuli ranije u tome, to je hrabro – istakao je Darko.

  • Mi kroz vaše nastupe ne upoznajemo samo vaše pevanje, nego i vaš karakter i prirodu. Ja sam večeras mnogo više videla i mogu vam reći da sam oduševljena kako ste se vi borili na sceni. Tomo, ti ne odustaješ, ja nikad nisam krila oduševljenje tobom, mislim da treba da se baviš muzikom. Ti si osetljiv i ovo će ti biti jedan način lečenja – rekla je Nataša, a onda dodala:

  • Pesmu „Turira“ izvode Rasta i Relja, dva najveća imena. Ja se nikada ne bih usudila da je pevam ni pod tačkom razno, devojko, svaka ti čast. Čak i oni kad je izvode na nastupima imaju malu pomoć, oni su banda, u matricama imaju možda vokale koji ih malo poguraju, vi ste pevali klot. Nikada ne bih smela, imali ste manje greške, ali to nije važno. Odgovorili ste na zadatak – poručila je ona.

Ipak, Relja se fokusirao na zamerke pa je izneo svoje kritike:

  • Dobro je što su vas oni hvalili, sad ja mogu da vas grdim. Oboje ste mi bili bolji u prvoj pesmi, druga jeste hrabra, ali nije dovoljno dobro. Generalno je stav ljudi da u novoj muzici nema ništa da se radi, pa izgleda da ima i to se vidi. Zona, mnogo si podivljala na sceni, pesma ima drugu dinamiku, ali si pokazala pevačku širinu u prvoj pesmi. Oboje ste imali bolje nastupe, mogli ste bolje da se snađete, ali lepo što ste probali nove žanrove – zaključio je Relja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow