Pretraži

IDJSHOW OSVAJA YOUTUBE: Osma epizoda i pojedinačni nastupi kandidata na visokim pozicijama u trendingu u regionu

IDJShow
0
idjshow
Foto: IDJTV

Nakon emitovanja osme epizode IDJShow-a, koja je prikazana u nedelju 5. novembra, zabeležena je rekordna gledanost, kako na televiziji Nova, tako i na Youtube kanalima.

Pojedinačni nastupi kandidata iz poslednje emitovane epizode, kada su se učesnici našli na prvom zadatku i kada su izveli Medley, nalaze se na IDJShow Youtube kanalu, a pojedini videi su za samo 24 sata od objavljivanja ušli u trending.

Sudeći prema pregledima publike, najviše pažnje privukao je nastup učesnice Đane Smajo, koja se predstavila numerama „Alkohol i disko“ koju u orginalu izvodi Zera, Nikolijinom numerom „Ljubila“ kao i duetom Henny-ja i Zere  „Tvoje ime“. Njen nastup definitivno je najispraćeniji na ovoj platformi, te u ovom trenutku broji 52.000 pregleda i nalazi se na 26. mestu u trendingu.

Ono što je zanimljivo je i da se njen nastup našao u trendingu u zemljama regiona. Tako je ovaj snimak zauzeo 13. mesto u Hrvatskoj, 19. u Crnoj Gori i Makedoniji i 25. mesto u Makedoniji.

IDJCoach-evi u prethodnoj epizodi po prvi put dodeljivali ocene, a nakon sabranih svih glasova, stanje na tabeli je pokazalo da se upravo Đana za sada nalazi na prvom mestu sa 33 poena.

Drugi nastup koji je ušao u trending je nastup Tijane Trivić, koja se publici predstavila pod umetničkim imenom Zona. Ona je za medley izabrala čak pet pesama, i to svoju autorku numeru, kao i pesme „Avlije avlije“, „Pobegulja“, „Pleši“ i „Prođi sa mnom Bosnom“.

Ovim je pokazala da dobro vlada svim žanrovima, što je žiri i primetio, međutim, kada je na red došlo glasanje, Zona je od žirija dobila 13 poena čime se pozicionirala na deveto mesti IDJShow tabele.

Ipak, da se publici i te kako dopao njen nastup govori činjenica da je snimak njenog nastupa za samo 24 sata prikupio gotovo 30.000 pregleda i da se našao na 28. mestu u trendingu na Jutjubu.

Kada je u pitanju cela epizoda, ona takođe beleži veliki uspeh, te je u našoj zemlji trenutno na 49. mestu u trendingu, dok je na regionalnoj listi zauzela visoke pozicije – u Bosni i Hercegovini je na 25. mestu, u Makedoniji i Crnoj Gori na 19, dok je u Hrvatskoj na 13. poziciji.

Celu epizodu možete pogledati OVDE ili ispod:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow