Pretraži

„DA IMAM KNJIGU ZVALA BI SE LJUBAVNI JADI“: Edi progovrio o ljubavom životu, pa otkrio kakve devojke ga ne privlače

IDJShow
0
Edi Hadžiahmetović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.Tv

Momak koji je sve oduševio svojim glasom i emocijom je Edi Hadžiahmetović, koji je večeras pre nastupa otkrio detalje iz privatnog života.

Ono što je malo poznato je da Edi, pored muzike, gaji i veliku ljubav prema fudbalu.

  • Pošto sam trenutno ovde, rekao bih da sam bolji pevač nego fudbaler – našalio se on pa dodao da ga najviše zasmejavaju „glupe fore“:

Da imam knjige zvala bi se „Ljubavni jadi mladog Edija“. Bio sam puno puta povređen u ljubavi i to od jedne osobe i to mi je napravilo neku barijeru, ne znam da li sam uopšte sposoban da ulazim u neke ozbiljne veze. Omiljeni stih iz pesama mi je „ima li undo za nju“ – iskren je bio Edi, koji je potom otkrio kakve devojke ga privlače:

Edi Hadžiahmetović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.Tv
  • Devojke koje se svima dopadaju me ne privlače, ja više volim da kopam tu lepotu iznutra. Pretežno se zaljubim u neke mane osobe. Što se tiče plakanja, mislim da me niko osim ukućana nije video da plačem – neveo je on.

Najmešnija stvar koja mu se desila je kada je u zagrebu ostao potpuno go na jednom balkonu.

  • Ne pitajte kako – rekao je on kroz osmeh.

Edi se večeras coach-evima i publici predstavio sa Reljinom pesmom „Fatalna“, kao i sa numerama „Oči zelene“ koju u originalu izvodi Henny i duetom Devita i Relje „Omađijan“.

  • Edi može sve, on peva fantastično i večeras se pokazao u malo drugačijem svetlu i estetski i muzički. Ja sam jako zadovoljna. Fali ti još 10 odsto da zasijaš u punom sjaju, ali ti jako dobro ide, iz emisije u emisiju si sve bolji, vidi se da uživaš. Najbolje tek sledi – rekla je Nataša, a njeno mišljenje deli i Relja:

  • Bilo mi je zabavno. Imao si par narodnjačkih ukrasa koji ne pripadaju ovim pesmama, to mi je mrvicu zasmetalo. Malo više mi se sviđa kad ima emocija, lepo mi je i ovo – naveo je IDJCoach.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow