Pretraži

24 MUZIČKE ZVEZDE VEČERAS NA STEJDŽU: Otkriveno kakav zadatak čeka takmičare u 12. epizodi IDJShow-a, a evo kako je publika glasala

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Nastupi takmičara u prošlonedeljnoj epizoda IDJShow-a nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a sa suzama u očima tada su završili čak i coach-evi koji nisu mogli da sakriju emocije.

Ovog puta učesnici popularnog muzičkog takmičenja IDJShow, koje ulazi u samu završnicu, naći će se pred novim zadatkom, a kako su voditelji najavili, večeras će nastupiti svih 12 takmičara, međutim, na sceni će se naći čak 24 muzičke zvezde!

Naime, u večerašnjoj epizodi sa našim takmičarima nastupaće finalisti prve sezone, a kako će se snaći u zajedničkim nastupima, saznaćemo tokom večerašnje emisije.

Foto: IDJTV

Voditelji Danica i Džordži obratili su se publici i otkrili i to da će večeras biti poslednja epizoda u kojoj će takmičari pevati tuđe pesme, a da ćemo od sledeće epizode biti u prilici da čujemo njihove pesme i spotove u produkciji IDJ-a na kojima su vredno radili proteklih nedelja.

Voditeljski par potom je najavio coach-eve koji su sumirali utiske prethodne epizode i još jednom prokomentarisali Đanin prošlonedeljni nastup koji je rasplakao čitav region, a o kom društvene mreže ne prestaju da bruje.

Foto: IDJTV

– Prošla epizoda bila je prepuna emocija, Đana se izdvojila, to je bila jedna vanserijska interpretacija. Bio sam preplavljen emocijama, dugo nisam čuo takvu interpretaciju u nekom šouu – rekao je Relja, a Nataša i Darko su se složili da je prošlonedeljna epizoda bila jedna od najemotivnijih.

Nakon komentara coach-eva usledili su bodovi publike, koja je ovog puta glasala na sledeći način:

Đia 4 poena
Sanja 8 poena
Aleksa 12 poena
Lejla 16 poena
Valentina 20 poena
Sara 24 poena
Zona 28 poena
Kosta 32 poena
Edi 36 poena
Toma 40 poena
Barbara 44 poena
Đana 48 poena

Budući da su takmičari prošle nedelje našli u Nike izazovu, Nike je odlučio da nagradi troje finalista svojim poenima, a ekstra bodove dobili su sledeći učesnici:

Valentina 4 poena
Barbara 8 poena
Toma 12 poena

Voditelji su potom otkrili da će večerašnja epizoda biti poslednja u kojoj će coach-evi davati svoje poene, a potom su najavili i početak večerašnjih nastupa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow