Pretraži

Ovo je bilo najupečatljivije u 2021. godini za ove izvođače

Showbiz
0
Photo: IDJTV

VOYAGE JE OVE GODINE SVOJU KARIJERU PODIGAO NA VIŠI NIVO

Za Voyage-a definitivno 2021. godina biće za pamćenje, s obzirom na to da je bila vrlo turbulentna kada je ljubavni život u pitanju, jer je početkom godine raskinuo dugogodišnju vezu sa Breskvicom, ali isto tako je bila vrlo uspešna kada je karijera u pitanju, jer je svojom muzikom oborio sve rekorde. Takođe, on je istakao da smatra da mu je uspeh u poslu dobra kompenzacija za količinu emotivne rastrojenosti koju je osećao. Voyage je zajedno sa IDJ produkcijom ove godine imao internacionalnu saradnju sa reperom Snikom koju smo radili u Grčkoj, i koja je definitivno obeležila Vojaževu karijeru u 2021. godini, a ono što nam je otkrio jeste da će u ovoj godini publika moći da čuje još neke njegove internacionalne saradnje koje su u pripremi.



TEODORA JE SVOJOM MUZIKOM ODUŠEVILA SVE U 2021. GODINI!

Teodora Džehverović važi za vrlo požtvrovanu i radnu pevačicu kada je naša muzička scena u pitanju. Pa je pored određenih saradnji koje je imala ove godine, publiku oduševila i svojim pesmama "Vu" i "Kučka" koje su za vrlo kratko vreme osvojila srca publike, a ona ne krije da je prethodna godina za njenu karijeru bila itekako dobra, i da je po prvi put išla i na američku turneju kojom je prezadovoljna. Za sam kraj godine odlučila da najavi i nove pesme koje će publika imati prilike da čuje 10. februara baš na njen rođendan.

CORONA JE ODUŠEVIO PUBLIKU ALBUMOM "23"!

Coronin album "23" defitivino je bio najupečatljiviji u 2021. godini. Reper je odlučio da napravi do sada najveći projekat na našim prostorima te je publici pripremio album sa 23 pesama koji se sastoji iz tri poglavlja. On je odlučio da proteklu godinu totalno posveti svojoj karijeri u čemu je i uspeo jer publika sa nestrpljenjem isčekuje kraj njegovog albuma koji će biti u februaru ove godine, a ono što je zanimljivo jeste da 23 ima posebnu simboliku za njega, pa se i iz tog razloga odlučio na ovaj korak. Do sada sve objavljene pesme sa albuma ostvarile su veliki ispeh i ispunile su njegova očekivanja što i reper sam ne krije.

Šta je bilo najupečatljivije za Cviju, Nikoliju, Devita i Foxa saznajte u novom IDJMash-u:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz