Pretraži

STAJU NA LUDI KAMEN: Uraganke prave svadbu istog dana?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Hurricane

Naime, Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić su, dok su govorile o željama za 2022. godinu, otkrile da bi volele da se sve tri udaju u novoj godini i da naprave svadbu istog dana.

Kako su Uraganke navele, uz svadbu bi volele da ujedno naprave i koncert.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

– Želimo da se udamo u 2022. godini. Napravićemo svadbu u isto vreme. To bi bio spektakl. Zamislite kako bi izgledale sve te zvanice na jednom mestu. Koliko bismo gostiju imale, mogle bismo lagano da ih sve pozovemo da dođu u Arenu i tu napravimo svadbu i koncert u isto vreme. Ali svi moraju da donesu poklone, posebno koverte. Pored svadbe, želja nam je i koncert u Areni – ispričala je Sanja za Blic.

Tom prilikom devojke su otkrile i da li su u vezi.

Ksenija je najpre rekla kako je već četiri godine u skladnoj vezi sa Nikolom Todorovićem, odnosno od samog nastanka njihove grupe "Hurricane".

Ivanu Nikolić mediji su prethodnih nedelja povezivali sa košarkašem Majkom Cirbesom, posebno nakon što je osvanuo snimak pevačice kako bodri košarkaše na utakmici.



  • Gde mi je sad momak? Gde mi je taj muškarac? Neka nekad dođe taj muškarac da me podrži kada imam bitan događaj. Sportski sam tip i ranije sam išla na utakmice. Nemam ništa sa Majkom Cirbesom. Čestitala sam na pobedi i podržala momke – poručila je Ivana.

I njenu koleginicu, Sanju Vučić su u poslednje vreme povezivali sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, ali i sa misterioznim španskim biznismenom.

  • Nemanja Gudelj i ja smo bliski, ali nismo u vezi. Pre neki dan sam pročitala i da me je smuvao milioner. Kako sad to? Ja sam žena iz posla, ne trebaju mi vile i milioni – našalila se Sanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz